Pawel Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 200 zł kosztuje komplet tarcz, a 40 do 50 komplet sprężyn, nie sztuka. Właśnie dlatego nie ma co oszczędzać, tylko zrobić raz i mieć spokój na wiele tysięcy kilometrów. Jak nie będziesz jeździć w zaparte, to nie zniszczysz przekadek - własnie dlatego opłaca się to zrobić przy pierwszych objawach. POzdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 ok.dzięki,ale tak napisali w int.sklepie larssona.ja się nie znam-było drogo,ale cóż.widzę,żę to jeszcze nia tragedia.no to fajnie.tylko kasę zbierać i robić.jeszcze jakbyś napisał,czy to takie trudne w wymianie,czy amator sobie poradzi.a może bez jakichś spaecjalnych narzędzi ani rusz.pozdrawiam. :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 nie wiem jak to u Ciebie będzie wyglądałou mnie np. to pestka - rozbierałem w warunkach polowych (na zlocie) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Jest to stosunkowo nieskomplikowana naprawa. Z narzędzi przydatny jest drobno wyskalowany klucz dynamometryczny, co by nie ukręcić śrub mocujących sprężyny. Pozostałe porady jak przy każdej naprawie - patrz co rozbierasz, w jakiej kolejności, żeby nie było potem "a gdzie to było?". Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 kolejoność Paweł, to jedno, ale jeszcze "osiowość" przekładek i tarcz!!!!, doświadczyłem to na własnek skórze, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 dzięki dzięki paweł. ;) spoko ten artykuł w śm.teraz to i ja będę mógł coś pogrzebać.polecam.jakby co,to jeszczę się odezwę na priv.pozdrówka. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi