Mozej Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Czy do przodu Mz etz 150 da rade zamontować lampe z Jawki 350TS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Jak da rade zalozyc przod od FJ 1200 do cz 350 to da tez rade lampe od TSki do etz 150 ;)Powiedz mi jaka srednice masz lampy w etz to Ci powiem czy wejdzie bez przerobek 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 ALe w MZ lampy sa montowane na jednym wysiegniku a nie na 2 uszach jak w czeskich maszynach. A lampa od ETZ jest troszke mniejsza niz czechoslowacka. (dokladnie to ja sam niewiem, ale porownywalem ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 ALe w MZ lampy sa montowane na jednym wysiegniku a nie na 2 uszach jak w czeskich maszynach. Sie przerobi ;)Mozna zamocowac jak u milimetra ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozej Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Mam jawke 350TS i chce wstawić przód od mz (tarczówka ;) )... i nie wiem czy lampe też bede musiał kupić ;) A chce mieć moto czym prędzej złożoną bo czeka mnie przegląd... no i śniegi topnieją ;) Właśnie chodziło mi o te mocowania.. czy da rade ;) jesli nikt nie bedzie miał pewności to pozostanie mi czekać na paczke z przodem od Mz a potem mieć nadzieje że lampe da rade zamontować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Mozna zamocowac jak u milimetratylko że milimetr miał przód od mz Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 tylko że milimetr miał przód od mzMam jawke 350TS i chce wstawić przód od mz Wiec sytuacja podobna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Hehe moge sie wypowiedziec na temat przodu z mz zakladanego do jawy...Wlasnie skonczylem przzerabiac ten temat...Jesli chcesz dam Ci pare rad..1 znajdz bardzo dobry przod2 sfazuj lagi od mztki tak zeby wlazly z polki od jawy3 wytocz sobie tulejki albo podloz bardzo cieka blache pod dolna polke zeby lagi nie gonily (rozne srednice)4 musisz przyciac katowka klamke od hamulca na kierownicy bo jawa ma beznadziejnie spawane na stale5 lampe mozesz zostawic orginalna od jawy na tych samych uchwytachmozesz tez wsadzic lampe od etki...z przelozeniem lampy z etki do jawy nie ma wiekszego problemu, z przelozeniem lampy jawy do etki trzeba by kombinowac...aha no i jeszcze jedna rada...warto zainwestowac w lepsza pompke niz mz.Jakbys potrzebowal pomocy to wal smialo.PowodzeniaPS ja obecnie mam zacisk od mz a pompe od gpz500 moto staje w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi