Aramis1986 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Uwaga!! Na mojej stronie znajdziecie już filmik zrobiony przeze mnie pt. "Motor Bike Show 2005 Warszawa". Filmik według mnie naprawdę super biorąc pod uwagę że jestem amatorem (to mój pierwszy taki filmik). Jakość bardzo dobra (zajmuje około 47MB). Zapraszam wszystkich do ściągnięcia i oceny mojej produkcji. Podaję linki: http://members.lycos.co.uk/aramis1986/ - moja strona http://www.aramis1986.neostrada.pl/Motor%2...%20Warszawa.mpg - bezpośrednie połączenie z plikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Przez pewne nieporozumienie nie dane mi bylo odwiedzic MBS ;). Znajomy powiedzial, ze wystawa byla duzo wieksza niz rok temu. Chetnie sprawdze filmik. Nie omieszkam skomentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Slabo idzie niestety,a wlasciwie to wcale nie idzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Slabo idzie niestety,a wlasciwie to wcale nie idzieU mnie poszło na tyle na ile pozwala łącze czyli ok 120 kilo/s.Ogólnie film jak na niecałe 3 minuty jest o wiele za duży, i raczej trzeba było go zatutułować "Hostessy- MBS 2005" ;) bo sprzęty przewijają się przeważnie w formie zdjęć. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Po prostu autor filmiku miał ten sam problem, jaki ja mam zawsze na tego typu wystawach - nigdy nie wiem, czy oglądać się za motocyklami, czy za modelkami ;) W sumie filmik spoko. Wydaje mi się jednak, że w zeszłym roku hostessy były ładniejsze. Mam jeszcze zastrzeżenia odnośnie muzy, która poszła na podkład. Nie można było dobrać czegoś lepszego? Mimo wszystko, oglądało się przyjemnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 sprzęty przewijają się przeważnie w formie zdjęć.Niestety jak zacząłem kręcić filmiki z dziewczynami to zabrakło mi pamięci na filmiki z motocyklami. Mam jeszcze zastrzeżenia odnośnie muzy, która poszła na podkład. Nie można było dobrać czegoś lepszego?Wiem że piosenka nie jest za specjalna, ale sądze że się nadała. Musiałem wybrać jakąś trwającą koło 3 minut i z tych co mam pasowała mi najbardziej. Mimo wszystko, oglądało się przyjemnie.To fajnie, że komuś się podoba. Chciałem podzielić się moimi materiałami filmowymi w sposób ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 filmik jak najbardziej :lapagora: -i całkiem przyjemnie się go ogląda ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Mnie też się podobał - ale ja na 3 minuty to możnaby było go troche zmniejszyć o te pare MB bo za dużo waży ;) Tak czy siak filmik fajny. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Fajny filmik ;) Szkoda ze miejsca zabaraklo na nakrecenie wiecej motocykli ale hostessy tez fajne ;);)pzdr:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Dla mnie bajera wiecej takich bym sobie poogladal.A co do muzy to jak najbardziej pasuje - dziefczynki ladnie sie przy niej bujaja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Fajny, fajny. Tylko po co tyle zdjęć motocykli... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Filmik bradzo mi sie podoba , a ta muzyka ;) miodzio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Niestety jak zacząłem kręcić filmiki z dziewczynami to zabrakło mi pamięci na filmiki z motocyklami. Coś za coś ;) Ale jak widać powyżej, jakoś nikt nie narzeka. To sprzęty i to sprzęty ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 jak na filmik robiony aparatem bardzo ladnie, potrnuj jeszcze troche i bedzie luuuux, bylem na MBS, bylo milo, fakt czasem ciezko bylo skupic sie na ogladaniu motocykli ;)impreza bardzo dobrze zorganizowana, duzo wystawcowteraz tylko byle do wiosny, prawko i smiiiig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Wiem że piosenka nie jest za specjalna, ale sądze że się nadała. do tanczacych laseczek lepszej chyba nie mozna bylo dobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi