Strzalek Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Jeśli pojazd ma 17-cyfrowy numer VIN to rocznik rozpoznajesz po 8 cyfrze lub literze od końca : Moja yz 80 z 94 roku miała nr zaczynający się od 94 do tego w motocyklach crosowych na plastikach cześto jest rok produkcji w takim kułku z 12 liczbami. w SX i YZ tak miałem w środku kólka jest rok a taka strzałka pokazuje miesiąc produkcji plastiku czyli praktycznie motocykla. Wybite to było w tym miescu co po przeciwnej stronie jest kranik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 ups. do skasowania, pomylilem dzialy :oops: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=44207689Ten czlowiek ma dwie CZ 125 516 po generalce za 1500zl/szt. Przewaga 125cc nad 250cc jest taka ze ma wiecej biegow (6 zamiast 4), ale za to 250cc ma ponad 10km wiecej :twisted:http://allegro.pl/show_item.php?item=45325115Ten sprzet tez sie fajnie prezentuje i jezeli byl po generalce to mysle ze warto kupicm chociaz mozesz sie troche potargowac bo nie ma boczkow pod siedzeniem a dostac latwo napewno nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Dzięki jak cos kupie to napisze. Ale raczej jestem za 250 ;). Napiszcie czym różni sie zwykła CZ 125 od CZ 125 model 516. I napiszcie coś więcaj na temat zawiechy.PS: Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Napiszcie czym różni sie zwykła CZ 125 od CZ 125 model 516Po prostu jak ktos pisze ze sprzedaje Cz125 to nie podaje modelu. Jest kilka modelow Cz125:- 511- poprzednik 516. Ma inny cylinder, wał, głowice i zawieszenie (tlok oczywisicie tez). -519 to zupelnie inny model (w Polsce nie do dostania). Chlodzona ciecza, centralny amortyzator, duuze skoki zawieszen itp. Ogolnie wygladem przypomina juz japonce ;)To jest 511 (http://allegro.pl/show_item.php?item=43514915) a to 516 (http://www.bikepics.com/pictures/077558/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Ja wiedziałem, że 511 miała inny cylinder o reszcie nie wiedziałem, ale ta z allegro to raczej nie ma oryginalnego zawieszenia. O 519 słyszałem i faktycznie są dostępne tylko w Czechach, ale słyszałem w zeszłym roku, że w listopadzie miały być w Polsce, nówki zapakowane, tylko pare egzęplarzy, ale zapomniełem z ciekawości pózniej zadzwonić. NO i jest jeszcze 516 (ja mam takową ;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZiK Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Dzięki ta CZ 125 z bikepisc mi sie podoba :twisted:.Podobna była do sprzedania na allegro właśnie za te niecałe 2000zł. Chyba za 1800zł.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Z przodu jak koles pisal sa simery w tej CZ do wymiany dlatego przod troche siedzi a z tylu sa amortyzatory montowane w pierwszych wersjach CZ 511 (sam olej ale podobno tlumia dobrze (kolega Lucas mial z nimi stycznosc ;) )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Jak masz 4 tys i tyle chcesz przeznaczyc na crossa to nie radze kupowac wyczynowek bo kupno wyczynowki to naj mniej kosztowna sprawa musisz sie liczyc z kosztami utrzymania ktore czasami wychodza w sezonie tylo co kupno motoruRadze kupic jakies enduro albo cz bo jest tania i na poczatek nie jest zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi