freak of nature Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 wiele razy spotkalem sie z tym ze nowe jak i uzywane kaski byly "krzywe"... takze te markowe :( takich kaskow widzialem juz bardzo duzo i tak sie zastanawiam czy te kaski sa wadliwie odlane czy tez moze takie maja byc? (ale niby dlaczego takie mialyby byc :( ) ? ps.sorry za glupi temat ale jestem bardzo ciekaw tego czy inni tez to zauwazyli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak of nature Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 bardzo czest widac to w kaskach enduro gdzie srodek daszku nie jest w linii ze srodkiem kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Patrze na swój kask od 5min i jest prosty :(NIe spotkałem sie z tym zeby były asymetryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Również pierwszy raz o czymś takim słyszę :roll:A daszek w kasku enduro... Cóż, to tylko kawałek bardzo elastycznego plasitku przymocowanego do kasku zwykle dwoma śrubami. Ma prawo się przekrzywić...pzdr (PS - fearke of naturem, proszę edytuj swoje posty, zamiast zamieszczania jednego pod drugim, dzięki).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Ja rownierz pierwszy raz spysze o tym 8O Tak jak napisal dominik ten daszek jest z gietkiego materialu zrobiony i wystarczy jedna gleba i sie ten daszek moze wygiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ale żeś walnoł temat, nikt o takim zjawisku nie słyszał i ja też o tym nie słyszałem, wiec to pewnie coś bardzoooo żadkiego albo wogłule nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Hm.. a ja teraz dowale i powiem ze szczeka w moim kasku jest minimalnie zkrzywiona w lewą manie patrząc od przodu.. tyci tyci ale jest ;P Co prawda to nie przeszkadza ale skoro taki temat zapodano hehe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Hm.. a ja teraz dowale i powiem ze szczeka w moim kasku jest minimalnie zkrzywiona w lewą manie patrząc od przodu.. tyci tyci ale jest ;P Co prawda to nie przeszkadza ale skoro taki temat zapodano hehe ;DNo to albo masz szczęke przykręcaną albo masz kask typu maxx albo osbe, po małej glebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Nom nawet rafiłeś bo szczęke co prawda mam sztywną... ale jest to maX :( troche nieznacznych gleb w nim było coprawda ale zdaje mi sie byl nieco "przestawiony" od nowości ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi