rafik Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Chciałem podziekowac ze powstał ten dział o który zabiegałem i pisałem o tym w usprawnieniach forum :lol: :lol: :lol: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2003 Nie ma sprawy, pamiętam Twojego posta i dlatego ten dział jest ! Też się cieszę ! Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 czegoś mi brakowało w tym forum ale nie potrafiłem tego sprecyzować a teraz juz wiem. super ppomysł dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 rewelacyjny pomysł ten dział Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi