Harry Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Jak uważacie, czy dostanę na bajzlu używany integralny kask za 100zł w stanie db z nieporysowaną szbką :?: Nie mówię tu oczywiście o kaskach Tornado czy Tiger bo te nowe w sklepie dostanę za 80zł :lol: ale chodzi mi konkretnie o używkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Ja dostalem Nolana za... 35 zl.Trza miec szczescie (i cierpliwosc). Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 ja mam do sprzedania kask w takiej cenie IXS rozm M - ma jeden sezon jest w dobrym stanie (kask ma lekkie rysy ale szyba jest w stanie idealnym) kolor czrno srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Na Allegro idzie wyrwac nawet SHOEI ponizej 100zl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 ja mam do sprzedania kask w takiej cenie IXS rozm M - ma jeden sezon jest w dobrym stanie (kask ma lekkie rysy ale szyba jest w stanie idealnym) kolor czrno srebrnyach gdybym tylko mieszkał blisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Ja mam kask Caberg Just one plus rozmiar S (55-56) czarny metalik za 150zł Opis kasku jest na http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.asp?id=21kask ma otwieraną szczękę.Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW lub na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Na Allegro idzie wyrwac nawet SHOEI ponizej 100zl :)Dokladnie-swojego pierwszego XR 800 kupilem jakies dobre trzy lata temu za 100 zeta! i trzy sezony w nim przejezdzilem ,takze jak poszukasz to sie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 19 pędzę na bajzel w Poznaniu i tam się rozejrzę, jak nie dostanę tam i nie wydam kasy na co inne to będę próbował dorwać coś z allegro lub też od jakiegoś forumowicza chętnego na sprzedaż kaskuPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja mam kask Caberg Just one plus rozmiar S (55-56) czarny metalik za 150zł Opis kasku jest na http://www.skutery.net/akcesoria-produkt.asp?id=21kask ma otwieraną szczękę.Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW lub na [email protected] Oferta już nieaktualna. Kask sprzedany.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Ja kupiłem agv za 140 nowy:http://allegro.pl/show_item.php?item=44952129Wydaje mi sie ze to dobra oferta!Wie ktos moze z jakiego rocznika pochodzi ten kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Wie ktos moze z jakiego rocznika pochodzi ten kask?Poszukaj w srodku, pod wysciolka musi byc data produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Ale jeszcze nie mam go w chacie :( Wczoraj go kupiłem :lol: dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 To musisz poczekac az go dostaniesz i wtedy na pewno dokladnie bedziesz znal date produkcji :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Moze ktos wie jaki jest model tego kasku? Nigdzie nie moge go znależć :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladiator Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 szukam rozmiar S (55-56) czarny , za rozsadne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi