Klaus Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam serdecznieCzy i jak można zamontować do moto jakieś graidło a może lepiej graidło na słuchawki, z tym że uwielbiam odgłos motocykla ale i w tle przydało by się posłuchać muzy.Będę wdzięczny za wszelkie uwagi.PozdrawiamKlaus_włóczęga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Największą zaletą samochodu jest radio. A motocykla dźwięk silnika :-). Tak na serio, spotkałem się z montażem gniazda do zapalniczki w moto, tak by podłączyć komórkę z radiem (inaczej bateria szybko siada), słuchawki w kask i jazda. Ale tak jak powiedziałem, nie czuje jakoś tego klimatu :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 dzięki nie no spokspoprostu widziałem moto z głośnikami i sprzętemosobiście będę używał ipoda (tego najmniejszego za 400 zeta) wielość paczki gum więc go zamontuję gdzies w okolicach szyiz komórką to chyba to oleję - pewnie bdą buczeć w pracy że rano nieodbierammam poprostu 60 km do pracy i codziennie będę je dygał - wolę moto od auta - chociaż od kiedy zepsuło się radi w aucie - jakoś go nie nienaprawiłem i napieram bez.PozdrawiamKlaus fan motocykli indian i komputerów apple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Ale tak jak powiedziałem, nie czuje jakoś tego klimatua czy to troche nie niebezpiecznie ? ja bym sie chyba bal jezdzic z sluchawkami z w uszach, troche by mnie to rozpraszalo - no i co z klaksonami (jak by sie cos dzialo i ludzie dawali sygnal) ?po za tym, moim zdaniem albo rybka albo akwarium :D moto jezdzi sie min. po to, zeby slyszec WYRAZNIE wspanialy gang silnika. PozdrawiamMaciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Co racja to racja bez muzy bęzie najlepiejjednak raz przez 3minuty muszę się przejechać słysząc "born to by wild" bo tak sobie postanowiłem - i będzie to pierwsza jazda - po zarejestrowaniu w polsceByle do soboty 26.03 nie mogę się doczekać napiszcie jak to jest ten pierwszy raz na wlasnym wyśnionym chopper-ku lub Cruiser-kuTen tydzień będzie trwał wieczniePozdrawiamKlaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi