Meydey Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44130255Witam tak sobie myslałem nad tą narzędziówką, przydała by mi się nawet do mojej cesi, i chciałbym poznać wasze opinie na jej temat, cena nawet atrakcyjna, moze ktos ma z was takową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44130255Witam tak sobie myslałem nad tą narzędziówką' date=' przydała by mi się nawet do mojej cesi, i chciałbym poznać wasze opinie na jej temat, cena nawet atrakcyjna, moze ktos ma z was takową???[/quote'] Wydaje mi się, że do takiej torebki zamocowanej na tylnim błotniku to to tylko jakies drobne przedmioty typu dokumenty itp.Bo jak Ci narzedzia wylecą od wstrząsów :? To będzie nie ciekawie... Wydaje mi się, że najlepsze są narzedziówki na pasek, ale oczywiście kosztują też troche. Ale sa wykonane z wytryzmałej cordury, mają miejsce na picie i olej (2T) Nie wiem, to tylko moje teoretyzowanie, póki co używam plecaka, ale mysle nad taką narzędziówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Tez sie nad ta narzedziowka zastanawialem ale zrezygnawalem poniewaz pewnie przy jakies ostrej jezdzie ten sowak moglby poscic:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Osobiście używam tylko saka na biodra, dodatkowo wzmocnionego sprzączkami przed zgubieniem (kolega z Sokoła zgubił sak acerbisa z wszystkimi dokumentami, pieniędzmi, kluczami i kartami, więc zawsze w nowym saku montuję dodatkowe zabezpieczenia w postaci metalowych sprzączek, ew. mały karabińczyk).Co do saka montowanego na tylnim błotniku - tak, pod warunkiem że będzie przynitowany (najlepjej) lub przykręcony (w ostatecznosci). No i ja woziłbym w tym tylko narzędzia, bo zgubić coś takiego to dla mnie o wiele mniejsza strata niż zgubienie dokumentów czy kart.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 To chyba raczej pozostane przy plecaku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 No a ja mam takie pytnie. W niektorych motocyklach widzialem takie kieszonki(nie wiem jak to nazwac:P) one znajduja sie na siedzeniu przy baku. Czy to sie jakos kupuje i przyszywa czy to jest czesc obicia siedzenia?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 w moim klr mam takie cosik wbudowane za siedzeniem miedzy siedzeniem a bagaznikiem zapinane jest paskiem ale niezbyt pojemne a i strach wozic klucze bo latwo je wyjac chyba ze zapiece zrobie jakies zamykane no i co ja bym tam wozil hm musze pomyslec :roll: pozdro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 No a ja mam takie pytnie. W niektorych motocyklach widzialem takie kieszonki(nie wiem jak to nazwac:P) one znajduja sie na siedzeniu przy baku. Czy to sie jakos kupuje i przyszywa czy to jest czesc obicia siedzenia?? :? To jest część skladowa obicia siedzenia. Znaczy się obicie fabrycznie jest tak robione, ew. można dokupić akcesoryjne takie właśnie.Kieszonka ta służy zwykle podczas zawodów do przewożenia karty czasów na PKC. (ale ja i tak nie mam zaufania, od czasu gdy na jednym rajdzie zgubiłem tak kartę, i od tego czasu woże karty w innych miejscach, zwykle specjalnej kieszeni w kurtcem, na rękawie, z przezroczystą plastikową powłoką).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi