bart_b Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Z tego co wiem w tym roku maja sie odbyc 1 maja. Kto się wybiera?? Nie wazne czy jezdzic czy oglądac. Moze by sie jakos zorganizowac przy tej okazji?Gdzieś pojechać PO albo PRZED? Jak by nie spojzec jest to dlugi weeekend majowy i czasu jest kupa po pierwszym i przed pierwszym maja. Piszcie... pozdrawiam :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Bardzo chętnie się wybiorę, myśle że ustalanie szczegołow spotkania przeniesiemy na krótszy czas przed imprezą. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Jak tylko bede w Wawie to sie pojawie (ale mi sie rymnelo :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Ja owszem, o ile znowu w majówkę nie będe musiał iść do roboty :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Szkoda ze bede w Katowicach lub w Bieszczadach!Jeszcze nie mialem okazji byc na zadnych wyscigach 1/4 mili!Wiem ze to dziwne ale prawdziwe, jakos nigdy nie mialem okazji.Przewaznie z powodu braku informacji lub pobytu gdzie indzieji tak bedzie i tym razem....kaplica! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINIK200HP Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 ja sie wybieram, nawet bym wystartowal, ale roche lipa bedzie jak 400m zrobie w czasie np. 16s. podczas gdy moznaby na moim moto teoretycznie w niecale 12, ale no coz, swiat nalezy do odwaznych, wiec pewnie wystartuje dla dobrej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Skromniś!! :P PodrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Będę i ja :P , choć motocykli mało startuje i traktują NAS marginalnie.Bywa sporo fajnych furek :lol: ;) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 W tym roku będzie to wyglądac zupełnie inaczej - startuje niezależna liga, Bel Ray Racing Cup, będą osobne nagrody dla motocyklistów i "pełnouprawnienie" dla nas, a nie traktowanie "po macoszemu" jak w ubiegłych latach. Bel Ray Racing Cup będzie startował równolegle do samochodowych wyścigów, w tych samych dniach, na tych samych torach.Przynajmniej tak twierdził Mr. Oz w odpowiedzi na moje pytanie o BRRC, ale teraz mój topic został skasowany z forum SSS, po moim kolejnym pytaniu, tym razem związanym ze sponsoringiem tej imprezy przez Dunlopa... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Pewnie się pojawię, ale z moja ER 5 (chociaż przyjemnie mi się na niej jeździ ale do wyścigów na 1/4 mili raczej się nie nadaje :P )to co najwyżej mogę spobie gofra zjeść, a potem pojeździć na drogach publicznych. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Ciekawe czy będzie jakiś podział na klasy wsród motocykli. I to nie tylko pod wzgledem pojemnośc (bo VS 1400 chociaz ma większą pojemność to jest wolniejszy od różnych GSXR-ów :P;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 8.3 Na wyścigach organizowanych jako rundy Pucharu Prezesa SSS obowiązywać będzie następujący podział na motocyklowe klasy startowe SSS: a) Moto – pojemność silnika do 750 cm B) Moto Plus – pojemność silnika do 1100 cm c) Moto Maxi – pojemność silnika powyżej 1100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Dzięki Dungood_. To raczej wyklucza mnie ze startu. Konkurowanie z Hayabusą może byc trudne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Eee tam, przecież to nie jest turniej o złote gacie. Pojedź i sprawdź jaki masz czas na cwiartkę, sam dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Mam 14,467 s i 145 km/h. Teraz by było pewnie lepiej (mam jakieś 10 -20 KM więcej niz wtedy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi