Atut Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 No MASZ RACJE .TROCHE ZA SLABA .JAK SIE WJECHALE W JAKIES BLOCISKO TO JUZ BRAKOWLAO MOCY.ALE OGOLNIE DAWALA RADE :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 Cóż ja mógłbym na zimę polecić.... hłehłehłeKejTieM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Na zime najlepszy bedzie ogar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ja zima ostatnia jezdziłem mińskiem 125. Tylko na kole trza bylo zrobic wezly z grubej liny po jakies 3/4cm i szłó jak buza. Bez tego trudno było ruszyc z miejsca w zasnizonych miescach ale po ... sanki ze znajomymi ciaglem pół dnia. ;) Mam to uwiecznione na VHS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 proponuje ktm lc8lekki i zwinny a tak na seryjo to dr350 jest wporzo- lekka i nie pali laczy na kązdym metrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 25 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 myślałem że kotś mi poleci jakieś DT125?? :? Mam Dt 80 i tak przy 5 - 6 tys obrotów, na lodzie, mieli strasznie na każdym biegu. Jak chce sie jeżdzić 2T po lodzie to trzeba troche wolniej dokładac gazu ;) Ja bym polecał 4T bo nie jest takie dzikie jak 2T. No ale jak chcesz sie pobawic to lepszy jest dwusówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 on chce jeździć nie bawić się ale jakie to ma znaczenie skoro jutro 10'C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi