Skocz do zawartości

honda cbrf3 chocznia.ktos może sie wypowiedziec?

Rekomendowane odpowiedzi

jestem zainteresowny tym sprzetem

może ktoś ja oglądał i może wyrazic swoja opinie?

pozdrawiam

http://allegro.pl/show_item.php?item=44090682

ta wczesniej byl wystawiony jako po wypadku, dzwonilem do goscia i mowil ze jak nie sprzeda rozbitego to jedzie do lodzi na bazar kupuje czesci wraca i robi go a potem wystawia

Nie znam coprawda tego motoru z allegro ale jak byłbys zainteresowany to wczoraj dowiedziałem sie od znajomego który ściąga z USA samochody na dosyc dużą skalą i z żadka zadarza sie im przywieźc tez jakiś motor że ma w dobrej cenie Kawasaki, o ile sie nie myle to jest ZX7-R z 1997roku.

Nie wiem jeszcze o nim wiele bo gośc kompletnie sie nie zna na motorach ale w razie czego moge diowiedzieć sie czegos więcej.

Maszynka podobno nie jest rozbita(i nie była), od razu gotowa do jazdy. Trzeba jedynie porobić wszystkie opłaty i zarejestrowac ale cały koszt tego łącznie z zakupem motocykla powinien zamknąc sie w jakichś 4000$ więc chyba cena atrakcyjna.

Jak coś to daj znać czy jesteś tym zainteresowany.

Nie wiem czy Ci sie pushek cos nie pomylilo ale ta CBR600 juz ponad pol roku stoi w tym komisie kolo Wadowic.

Byla kiedys na Allegro podobna,tez cala niebieska i byla uszkodzona ale to nie ta!!!!! Wiec nie siej plotek :twisted:

Na zdjęciach wygląda fajnie :) Mam nadzieję, ze na żywo prezentuje się równie dobrze i rónie dobrze śmiga ;)

Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają...

Nie wiem czy Ci sie pushek cos nie pomylilo ale ta CBR600 juz ponad pol roku stoi w tym komisie kolo Wadowic.

Byla kiedys na Allegro podobna' date='tez cala niebieska i byla uszkodzona ale to nie ta!!!!! Wiec nie siej plotek :twisted:[/quote']

to musialo mi sie cos je*nac w glowie