kornol Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Witam, kupiłem juz chwile temu Cz-te i robie jej maly remoncik. Dziekue za informacje z forum, wielu potrzebnych rzeczy sie dowiedzialem, wiem jaki olej do mieszanki wlac i tak dalej , ale nigdzie nie pisze jaki mam wlac olej do skrzyni biegów 8O 8O . Noi jaki ja mam wlac olej do skrzyni, jaki na lato a jaki na zime. To jest Cz-ta 125 model 516. Prosze o odpowiedz bo to pilne i niech to nie bedzie informacja z piątej ręki (bo tata marcina powiedzial ze jego kumpel powiedzial...) i tak dalej tylko niech to beda informacje pewne. Z góry dziekuje i pozdrawiam !!Kornol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 WitamMyślę, żę Hipol w zupełności wystarczy. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Jak do CZty to Hipol najleprzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 hipol jak do kazdych 2t wystarczy niema sensu wykladac kasy na leprzy olej ja jezdzilem na tkaim w romeciku i teraz w etz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 ja bym jednak 10 zeta dolozyl i kupil mobila GX80W-A - olej jest zaj***sty, sprzeglo na goracym sie nie slizga (na hipolu sie zdarza), nie pieni sie, po prostu sprawuje sie rewelacyjnie. dodatkowo ten olej faktycznie mozna zmieniac co 20tys, wiec wyjdzie taniej niz kilka hipoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No panowie tu nie chodzi o zwykłą CZ, tylko cross. W zasadzie kto chce to niech sobie tam hipol leje, ale najlepszym olejem do tej skrzyni jest olej do typowych automatycznych skrzyń samochodowych np. dextron, ważne żeby był jak najrzatszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ważne żeby był jak najrzatszyciekawa teoria... a jak to w praktyce jest? sprzeglo sie potem nie slizga? zwlaszcza w crosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi