milanrmx Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 dzis dzwonilam po serwisach i salonach suzuki w warszawie i okazalo sie ze nie oplaca se kupowac cylindra bez gaznika to ma byc cylinder 70ccm do suzuki rmx 50 i krzykneli mi ze to bedzie kosztowac cylinder 960zł + gaznik 350zl + serwis 200zł i tam iles montaz ale powiedzieli w motostyl ze montaz bedzie gratis z łaski swojej 8O moz emacie jakis gaznik do sprzedania albo znacie cos tanszego do suzuki rmx 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Siema Sluchaj zagadaj z Enduroguy'em;) On jakis czas temu kupowal cylinder za jakies 500zl .(w sumie do TS-ki ale to sa te same silniki) Nie byl to zaden orginal typu Polini bo te kosztuja okolo 1tys. i zamiast wydawac na jakis serwis lepiej bedzie samemu to zrobic ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 hehe.. ja mam rozwiązanie dużo lepsze z tego co wiem to silnik od twojego rmxa to to samo co RG 80 ze zmniejszonym cylindremTak wiec po prostu kup sobie silnik od Rg za 300-500zł (i nie mowić ze nie bo sam kupiłem silnik bez cylindra i tłoka za 120zł a na nastepnym bazarze był calutki za 350zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Cylindry MERTAKIT sa po 600zł i prawie tak samo dobre jak polini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 www.kemot.pl <---dzial motorowery/japonczyki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Ja kupilem za 470zl. Pisz na PW albo na GG to mozemy sie jakos dogadac ze wplacisz hajsik na konto a ja pojde i kupie cylinder. W mojej TS-ce mam od RMX-a (te same silniki) i sprawuje sie swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 a ja mam malossi 110ccm do sprzedania za 200 bez tloka (do dt 80 lc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 a ja mam malossi 110ccm do sprzedania za 200 bez tloka (do dt 80 lc)Raczej do RMX-a sie nie nada :( . Wystaw na allegro mysle ze powinien sie sprzedac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 wystawiłem za 1 razem to chociaż się ktoś pytał a teraz jest w dziale tuning i cisza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja za to potrzebuje uszczelki do rg 125 i też mam problem HELP!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi