zalmen3 Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Podczas styczniowych przejazdzek zauwazylem, ze przepalila mi sie jedna z tylnych zarowek. Jakies dwa tygodnie temu wydobylem ja ze sprzeta z zamiarem kupienia nowej. I tu sie pojawil problem... nigdzie w sieci nie moge znalezc firmy, ktora zechcialaby sprzedac mi taka zarowke w ilosci mniejszej niz 200 sztuk :!: Moze ktos z Was wie gdzie mozna znalezc zarowke W21/5W 12V... nie ukrywam, ze nie mam za bardzo czasu biegac po sklepach ( a biorac pod uwage, ze w sieci tylko dwie hurtownie maja zarowki tego typu, to pewnie wiele sklepow bede musial odwiedzic zanim ja znajde)Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Myślę, że przy okazji tankowiania możesz taką nabyć na zwykłej stacji benzynowej :? żarówki 12V 5/21W kosztują 2 PLN sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 No tez tak myslalem, ale okazuje sie, ze to nie takie proste... Problem polega na tym, ze ja potrzebuje zarowke W21/5W 12V, a na kazdej stacji sa zarowki P 21/5W 12, a to ogromna roznica (zupelnie inna konstrukcja "nozki" zarowki) i te kilka ztacji na ktorych pytalem (duzych stacji) nie mialo takich :? Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 No tez tak myslalem' date=' ale okazuje sie, ze to nie takie proste... Problem polega na tym, ze ja potrzebuje zarowke W21/5W 12V, a na kazdej stacji sa zarowki P 21/5W 12, a to ogromna roznica (zupelnie inna konstrukcja "nozki" zarowki) i te kilka ztacji na ktorych pytalem (duzych stacji) nie mialo takich :?[/quote'] Czyli to nie jest standardowa żarówka. Czy może to jest żarówka, która jest podobna do tych, które montuje się w pozycjach w samochodzie ? (taka na wcisk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 dokladnie taka na wcisk (nozka typu W) tyle ze dwuwlukienna... ta ktora mam jest firmy Stanley, a w sieci znalazlem je tylko w ofercie Philipsa i Narvy... u Stanleya i Osrama nie ma ;).Jak juz wspomnialem te co znalazlem sa pakowane po 200 szt. a tyle mi nie jest potrzebne :lol: Wiec problem pozostaje nierozwiazany ;) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Moze podskoczysz do najbliższego serwisu. Powinni takie zarówki mieć, skoro sprzęt jeździ po naszych drogach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi