art Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam ile tych tarczy(blasznych) jest w sprzęgle od etz 150? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 6, przy czym ta co jest najblizej karterow jest nieco inna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 6, przy czym ta co jest najblizej karterow jest nieco inna ;) Mowisz o tej co wyglada jak plaski sciety stożek? ja ja mam wlasnie dalej od kartera na samym koncu jakby tuz pod sprezyna Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Mowisz o tej co wyglada jak plaski sciety stożek? ja ja mam wlasnie dalej od kartera na samym koncu jakby tuz pod sprezynaTo masz zle. Zdaje sie ze ona jest pozatym grubsza od pozostalych, bynajmniej tak bylo w WSK 175. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Zdaje sie ze ona jest pozatym grubsza od pozostalych, bynajmniej tak bylo w WSK 175. pozdr.Lukzgadza sie, jest grubsza, ale czy jest jej miejsce jest najblizej karterow, to juz zwatpilem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 czy jest jej miejsce jest najblizej karterowTak. Zauwaz, ze podczas gdy pozostale (ciensze) sa tylko sciskane, w tej wystapia tez naprezenia gnace gdyz opiera sie ona o zabierak i przejmuje cala sile pochodzaca od sprezyny. Dlatego jest grubsza. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi