Wiśnia Pawel Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Witam niedawno zaczalem zbierac servisowki mam do suzuki VX 800 i yamaha XJ 600 diversion,zamienie sie chetnie na jakies inne do popularnych w polsce motocykli wszystko mam w PDF i moge wyslac na maila, zapraszam chetnych do wymiany moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 heh a ja daję za darmo :) jak zreszt.ą większość ludzi z forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 ja tez ale dlaczego ktos nie moglby mi czegos podeslac?chwilowo jednak nie moge nic przez kompa wyslac ew poczta.ja nie jkestem jakas zlotowa i tez takich nie lubie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 heh a ja daję za darmo to może do fjr 1300 masz ?? ale po angielski, ja mam po niemiecku i moge ci dać jak chcesz. potrzebuje też do xj 600 wiec jak mozesz to mi prześlijpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Niestety do tych modeli nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmk Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Hej, Ja chętnie skorzystam z serwisówki do VX800 bo braciak kupił sobie taki motocykl. Mogę się odwdzięczyć papierową wersją Hondy PC 800.Pasuje Ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi