marcincbr600 Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Ja bede, bedzie Jag, bedzie Bartek ZZR, i bedzie Przemek. To napewno bedą 2 rundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Ale co przyjeżdżamy na moto? co nie? żebym się nie wygłupił autem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Ale co przyjeżdżamy na moto? co nie? żebym się nie wygłupił autem :-) Szybciej bym dopchał niż dojechał ( wliczająć czas potrzebny na odpalenie) tak że możesz spokojnie przyjechać w ciepłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 uuu, gdyby to było w niedzielę, to bym wpadł, bo jutro już będę w 3 mieście. Muszę teraz przypilnować, może bedzie trzecie spotkanie.Mam nadzieje, ze sie dobrze bawiliscie i nie zajeżździliscie tych gokartów. A ile to tam kosztuji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Znowu było całkiem OK. Podobno ma być filmik w reżyserii marcinacbr600 i fotki też może tym razem wyjdą. Niech no tylko zobaczę przez kogo mam tego siniaka na plecach :) Podejrzany jest ukasz i tomassoo, którzy agresywnie atakowali od tyłu. tym razem ja się będe tłumaczył, że sprzęt zawinił bo jakiś zdławiony był i nie miał odejścia :D ps. znalazłem stronkę "naszego" toruhttp://www.indoorkarting.pl/informacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Jeździło się super :D Walka była naprawdę zacięta, zderzaki w gokartach spełniały w pełni swoją rolę :twisted: Szkoda tylko, że w komputerze coś im się popsuło i nie dostaliśmy wydruków z czasami :) Jedno jest pewne - trzeba to będzie jeszcze powtórzyć :Ppozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Kto nie dostał Ukasz to niedostał :-) Ale fakt było zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Oto oficjalne wyniki: 1.Baldman - 36,4 sek,2.Przemek/VFRrc24 - 37,17 sek,3.Tomasso - 37,24 sek,4.Jagdtiger - 35.55 sek,5.Ukasz - 37.78 sek,6.Kicer - 38.30 sek,7.Gregor vel Greg - 41,11 sek. ja tym razem nie startowłem - ale i tak was pobije następnym razem. I nie bedzie litości. :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Oto link do zdjęć: http://photobucket.com/albums/v485/zadlow/Gokarty/ Czesc zdjęc jest a w miare mozliwości wrzucę resztę. Niech ktos da linka do jakiegoś ftp to film wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Oto oficjalne wyniki: 4.Jagdtiger - 35.55 sek, 8O Ale wymiótł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak to 41,11, to się ni liczy :-) Miałem 7, a to najgorszy sprzęt.Next time i take 6 or 20. buuuu buuu :) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 20 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Jak to 41,11, to się ni liczy :-) Miałem 7, a to najgorszy sprzęt.Next time i take 6 or 20. buuuu buuu :) :D :P potwierdzam, siódemka the sucks :? no i wydało się - zebrany materiał dowodowy wskazuje, że ukasz min 2-u krotnie brutalnie atakował od tyłu i to na zakrętach. ale później za karę lądował w poprzek toru :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Moja trzynastka tez sie nie popisala... :cry: Chyba razem z siodemka to byly dwa najgorsze sprzety ale i tak bylo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 No właśnie - wydruków z rundki w której jeździłem nie było ale poszedłem pojeździć w niedziele i najlepszy czas osiągnąłem 35.630, czyli nie najgorzej. A pociskałem 4'ką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Chciałem się pochwalić, że wczoraj byłem na "treningu". Pokatowałam 4 przez 30 minut i uzyskałem czas 35,30.Także następne oficjalne zawody będą moje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi