Mati Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 A wiec mam gażnik do wsk 175 na sprzedaż i mam pytanie czyon jest taki sam jak w junaku??wyglądaja tak samo ale czy parametry sa inne albo coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Gaźniki te wygladaja identycznie ale różnię sie od siebie.Junak ma średnicę gardzieli 26mm i dysze główną 180teraz nie pamiętam czy SHL czy WSK 175 miała gardziel 24mm i dysze 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 SHL miała 24, WSK 175 i Gazela miały już 26 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 co do sprzedarzy to spokojnie 40-60zł wołaj...w zależnosci od stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 14 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Stan nie wiem jaki jest bo gaznik leżał około 15 lat teraz go wypolerowałem i musze przy jakimś motorq sprawdzić A co do sprzedazy to pójdzie on na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 he he,jakiś czas temu opchnąlem gażnik pegaz,facet chcial gażnik do AVO,no wiec zlożylem z góry częsci pare dobrych gażników i jeden wyszykowalem ,sprawdzilem i mu opchnąlem za jedyne 100 zl,wiem żę cena kosmos ale on nie protestowal.....he he :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 nie ma to jak odkopac temat :mrgreen: Wysłany: 14-02-2005, 21:06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi