andrzejtomecki Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 hmm, mysle ze wieksze szanse by to mial sprzedac jako "normalna MZ" a nie takie cos, przeciez takim czyms to sie wstyd przy ludziach pokazac :lol: boshe : :roll: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 No ale jak poleci 140km/h :) to go nikt nie zobaczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 sam mam troche przerobiona mz ale to? ble.... ale napewno wlozyl sporo pracy... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 pamiętam....jak wystawiał kiedyś i w ogóle,no w sumie jak sie nie ma co sie lubi.....ale osobiscie dla mnie to strata sprzeta...no bo kto cos takiego kupi ? sprzeda to jako scigacz? wielu ludzi mialem, ktorzy przez dlugi czas i duza gotowke meczyli sie zeby usunac wlasnie pozostalosci po 'professionalnym tjuningu' nie sztuka zniszczyc (stuningowac) ale utrzymac w dobrym, orginalnym stanie no mam dobry humor...to juz nie bede mowil o wbijaniu na pal itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 ja co prawda lubie dlubac przy sprzecie moim i na dniach bede zakladal do mojej MZ ETZ 250 kola od KAWY GPX. szczegolnie w cholere roboty czeka mnie przy ukladzie napedowym ale to sie rozwiaze... tylko ja staram sie przerabiac moto tak aby jak najmniej ingerowac w jego szkielet ( czyli kiedy mi sie uwidzi przywrocic pierwotny jego wyglad ) a co do tego moto to najbardziej rozwalaja mnie te opony - moto niby masywne i zabudowane sie wydaje a te opony jak od roweru hehehejakby do mercedesa S klasy wlozyc kola od malczana :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 tylko ja staram sie przerabiac moto tak aby jak najmniej ingerowac w jego szkielet ( czyli kiedy mi sie uwidzi przywrocic pierwotny jego wyglad ) quote] dokladnie, jak 'tuning' to bardziej od strony mechanicznej, praktycznej, a nie nadmuchanie mulow silikonem, a w srodku flak zardzewialy moze kiedys tez pokombinuje nad rzeczami typu miernik temp. itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi