Gruchcio Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 moment bo sie polapac nie moge. z gliwic spod radiostacji jedziecie do rybnika do szpili???? A i o ktorej niej wiecej sposkanie pod szpila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 moment bo sie polapac nie moge. z gliwic spod radiostacji jedziecie do rybnika do szpili???? A i o ktorej niej wiecej sposkanie pod szpila.Tego nie wiem, ale drzewiej bywało że pod radiostacją gliwicką zebranie było na 13.30, wyjazd na Rybnik o 14, więc tym razem chyba też tak będzie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Czolem! Ostatnio byly dwie zbiorki - jedna pod radiostacja w Gliwicach, druga na trasie z Katowic/Zor w Gotartowicach na parkingu, gdzie staly tirowki :).A ze gruba Gliwicka sie postarala i byla szybciej, to podjechala pod Szpile, gdzie potem grupa Zorska dolaczyla :D. No a stamtad to juz pacyfikacja Reala itd. Mozna poczytac na mojej stronce :P.I tak sie pewno w koncu bedziemy dogadywac na SMSy :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 hehe no Zbyhu my chyba wiemy cos na ten temat <sms> :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Czolem! Blad!!Jasny plemnik, nie mam opisanego spotkania w Rybniku!!Loj, trzeba nadrobic zaleglosci 8O 8O 8O. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 spokojnieco do godziny spotkania i wszystkich pozostalych szczegolow jak bedzie na zicher wsio wiadomo to sie poda , spokojnie nic tu nieprzeoczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Tzn nie odrobiles pracy domowej.Jak bedziesz mial juz wszystko obmyslone i dobrze zaplanowane to daj znac na forum, caly plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Po pierwsze primo to dzięki mnie :P termin (specjalnie dla Ciebie mimo Kielecka myndo :) ) przenieslismy łaskawie na tydzien pozniej, więc dla mnie tez ma by maslanka inaczej spisz z Brodzią 8) QRNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: ALE BYDZIE YASSSSTTAAA :!: :P My z krasnalem już w ten weekend walniemy treninga we Wrocku co by sprawdzic jak tam forma, czy trza przytrenowac ostrzej czy bydzie GIT :!: :D Organizatorzy zarezerwowac mi jakies krzesła do spalenia na ognisku i ławke nad jeziorem cobym miał gdzie przykimac jak sie pójde odlac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 No i dla waszej informacji to tylko powiem że nie wbijam sam bo biorę ze sobą moich wrocławskich zjebów m. in. większości znany: matoł Cotlet :twisted: A reszcie sie zrobi chrzest :twisted: :) A jak tam nasza pogodynka :arrow: Browarny :?: Wyczaiłeś już wstępne prognozy na termin armageddonu :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 No i dla waszej informacji to tylko powiem że nie wbijam sam bo biorę ze sobą moich wrocławskich zjebów m. in. większości znany: matoł Cotlet :twisted: A reszcie sie zrobi chrzest :twisted: :) No wlasnie zje*ane Ryje :twisted: nawet nie wiecie jak sie za waszymi mordami stesknilem :P :arrow: :twisted: Przyjademy z cala zryta ekipa z wrc a jak dobrze pojdzie to juz na swojej maszynie bede! :!: :P Szykujcie rowska na penetracje :twisted: :D Pzdr :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Cotlet ale masz pedalski avatar :twisted:Dobvra dosc tego OT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Cotlet ale masz pedalski avatar :twisted:Pewnie jadł takiego loda http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=282283#282283 :P i jeszcze by chętnie coś liznął :P Jussszzz siem bałem że będzie za dużo promili (achh te 2,5L mimo) ale widzę że ekipa W-w się szykuje więc zaś chyba braknie % nad ranem 8) PS. How do you do sir Cotlettoo ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Krasnal spoko ja nie pije tym razem :lol: :mrgreen: :laughing: :split: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Czołem:) wezmę tą pijacką mameje PGRa pod swe skrzydła i przybędziemy :) ja głównie by się przywitać:P P.S. My z PGRem nie pijemy(mało:D)...bo prowadzimy:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Taaa... się za rękę po następne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi