Browarny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Na paradę Zjebów? :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No jeśli ja w niej wezmę udział to tak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mnie oczywiscie tez nie zabraknie Zjeby! :twisted: Bronx - jak mozesz to zapodaj jeszcze ostateczna liste coby kazdy wiedzial na co sie ma przygotowac :mrgreen: :arrow: :twisted: Pzdr 4 all!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Cotlet, ministranciku, ty to na mnie sie tam szykuj pało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A tyt PGR, serdeńko zjełopiała, sie tam nie ciesz boja na głodzie jestem i ktoś będzie mi musiał schypać :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Na Ciebie :?: Jeszcze sie we mnie zakochasz i co potem :?: :twisted: Kruca cos czuje ze zaraz dostanemy bany za ten off-topic :mrgreen: 8) Zjeby Rulezzzz!!! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Hmmm...a kiedy Krasnal będziesz wiedział co i jak, bo mieliśmy się ustawić na stacji we Wrocku.Spox, wczoraj dostałem nową blachę także wyjazd aktualny :) planujemy być we Wrocku około 10.30 - jak Cię interesi to daj znać (tel/PW). Quadman - jedziesz ??? Mimo_ck jak nie potwierdzisz do jutra (piątek) do południa chęci nabycia flaszeczki to jej nie będzie :twisted: i żegnaj zielonokolorowo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Wlasnie chcialem wrzucic liste a tu zonk ... bank on-line niedziala...Ale z wstepnych oblicze wynika ze bedzie nas ok 20 - tych co wplacili na konto + jeszcze ok 4-6 osob co zadeklarowalo sie ze przyjada i na miejscu rozlicza sie z cala reszta (nasza sugerstia z Tuba bylo aby poprostu wrzucic to co oni dadza do kasku i zakupic wieksza ilosc napi :) )Wracajac do tematu , na boku zostaje 300zl , za ta kwote zakupimy wlasnie piwa ew kielbasa , wszystko kupimy jutro aby podac ile czego jest.Szykujemy sie na Zywiec , i (tu zobaczycmy co tansze bedzie Tatra Lech lub Tyskie)hmm, jak tylko ruszy stronka podamy liste wszystkich osob !! :) p.sJuz mnie watroba zaczyna bolec na mysle Krasnalku o zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Spoko Bongo :!: 8) Jak mawia mod groopy południe :) Ja z AdamemWo juz ustaliłem że bierzemy wiadra do pojenia krów bo na drugi dzien mój spuchnięty baniak do kasku na pewno sie nie wcisnie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 I pamietac trza o jajach konia dla udekorowania Szramera o ile wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 To juz z KONem trza gadac :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dobra zakupilismy narazie :1 kontener Zywiec1 kontener Tyskie1 kontener Lecha1 kontener Zubr jutro sie kupi wuszt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=13099Wysłany: Nie Kwi 18, 2004 9:36 pm podrawiam wszystkich wróciliśmy z KRASNALEM ok 18 impreza w rybniku poooooooooooooooooootęga kto nie był niech żałuje (aha mimo sorki za browarka ale suszyło odstawię Ci "behera" )bronx mam nadzieję że wszyscy z domku nr 3 zapłacil (za grila)i jeśli nie to następnym razem będzie po secie "behera" nma wjazd (z gwinta) :) :) :twisted: No Broda to czekam z otwartym zaworkiem :) Co do tej listy to ciegle nimam , jutro pojde i wezme wyciag !!! No ale moi drodzy to dla przypomnienia , dawajcie posty kto jedzie pod radiostacje na 13 (Gliwice)kto pod szilke( Rybnik)a kto wali na parade i bedzie bladzil po bezdrozacha by do naszej juz usypiajacej ekipy dolaczyc po :mrgreen: Ty Virus ja wiem ze ty pod radiostacje walisz ale tylko na ciebie nieche nam sie z tyba czekac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Czolem! U mnie sprawa prezentuje sie nastepujaco.Moto BYC MOZE bede mial na sobote. Dowiem sie jutro po 20:00...Jesli moto nie bede mial to... Nie wiem co :). Bronx - zaklepaj mi jakas kielbase z Reala, bo sprzedalem ostatnie majtki, zeby ten motocykl poskladac (a tak serio mam znowu czterocyfrowe dlugi :) ).Jakia jedna puszka, zeby zalac robala tez sie znajdzie? Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jakia jedna puszka, zeby zalac robala tez sie znajdzie? Spokojna glowa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi