bahama Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 ja róznież dołanczam sie do tych życzeń :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 NO lelo:)jest tam przystan , sa laweczki , ludeczki z roku 1900, a najlepeij to deszczowke trzymaja :clap:Tak jak kolega :D Tuba pisal w sprawie rezerwacjii prosze na PW.Sa jeszcze wolne miejsca na lozka a reszta to podloga i karimata.Prawo juzngli w tym roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 ognicho nad sama woda Chyba nie musze komentować co to oznacza :lol: :twisted: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 dobra koniec miejsc na noclegowych.na wyrka zalapali sie:bronx tuba broda krasnal quadman browarny Bodzyn schpakoo(x2)(to 1 wolne juz zaklepane)ale naprawde miejsca jest pelno , ino pamietajcie o karimacie , choc potem to roznie bywa ja mialem wyrko a spalem ... na podlodze :lol: I to wyzej to lista pewniakow co wplacila :clap:a reszta sie ociaga i ociaga i ociaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Plan zlotu spotkanie pod radiostacja w gliwicac ZEBRANIE POD RADIOSTACJA 16 KWIETNIA O GODZ 12.30 !!!! do(13- specjalnie dla brody & company :clap: )co do odbioru grupy dojezdzajacej z bielska , zor itp to najlepiej na 13.30 pod szpila ( o ile niepodjada pod radiostacje) urff wkoncu juz polowa spraw formalnych za mna moja komora 888010179 ( ta co rok temu ) y _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Ty bronxie jedyn dawno żem juz wpłacił... Miejsce na podłodze 5 zł tansze mam rozumiec :?: Musi byc w koncu jakas sprawiedliwosc... Krasnal spisz od strony sciany czy na zewnetrznej :?: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 ty z**bie gorkowy napewno wplaciles?? powaznie pisze ze nic od ciebie niedoszlo.kolejnosc miejsc luzkowych bedzie wedug daty wplaty - to tak ala formalnie.Jak okaze sie ze badzie nas wpizdu to wezmiemy jeszcze jeden domek i kazdy bedzie mial wyrko. p.s pozatym palo po cholere ci wyro?? dka ciebie specjalnie taszczymy tam ławke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Czolem! Po co lawka?Tam sa trzy mola!Nawet PGR nie jest tak obrotny by zdeomolwac za jedna noc wszystkie trzy, to bedzie mial gdzie spac ;) :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Spoko ziomy ja spie tam gdzie sie przewrócę :P 8) :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 cześc zjebki :lol: powiedzcie mi czy jest mozliwosc na miejscu rozbic gdzies namiot ??:P mozliwe ze nie przyjade sam :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Bahame trepie jeden !! czytak z**bie glupi ;)niemozna rozbic namiotu !! a co niechesz z nami lozy dzielic ??o ty !!!:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 hehe Bronx pało dobrze wiesz ze jesli chodzi o Ciebie to o kazdej poze dnia i nocy ;) :lol: a co do tematu to sorki widocznie nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Bahama ty w nocy z PGR na lawke , tam masz duzo szparek moze w jakas trafisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 "walisz w deche .... - ... a jak mistrzunio..." ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Tam lodek i jachtow od groma stoi :P.Taaaa a najwięcej łódek Bols :P ZEBRANIE POD RADIOSTACJA 16 KWIETNIA O GODZ 12.30 !!!! do(13- specjalnie dla brody & company ;) )Kurna :twisted: dlaczego tak wcześnie, nie zdążę browarka walnąć we Wrocku, a przecież jakieś śniadanie zjeść muszę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi