bahama Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A jesli by Ci sie przypadki8em nie udało, to mi przekazujesz swopją działkę, dzięki :) :mrgreen: :) niestety Pgr-ku musze Cie zmartwic chyba sie jutro pokaze silnik juz mam poskładany :) Darek jak z pogodą??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Baham wiesz ze lech to moje ulubione pifko:))) mam nadzieje ze mi co nieco obstawisz :) pozdr Hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Dobra a wiec tak za zubeurana kase kupilismy :10kg kielbasy , (slaska i te troszke lepsze co by potem niezygac)4 ketchupu3 musztardy 4 skrzynki piwano i oczywiscie domek :) z miejscem na ognisko i przygotowanym drewnem !!no to co do jutra:) p.s mysle ze z 1skrzynke piwa jeszcze sie uzbiera za osobo co przyjade a nieplacili na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 no wiec tak miałem dac znac czy bede no i musze sie pochwalic po prawie 10 godzinach spedzonych dzis w garazu zreanimowałem motocykl :twisted: wiec powiem tak : do jutra :!: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 wiec powiem tak : do jutra No lubie jak sie historyjki dobrze koncza :) CO TAK MAŁO !? Taaa ten to jak zassie to gozej niz pompa glebinowa No to do jutra ZJEBS EDITION czas zaczac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Czolem! A ja motocykla miec nie bede, wiec nie mam jak przejec ekipy z Zor. Chyba,z eby sie cos mialo zmienic (auto, moto ojca?).Na zlocie sie tak czy inaczej pojawie. Zorska ekipo!Jadac z Zor na pierwszym rondzie w Rybniku nalezy pojechac prosto i zaraz za rondem po lewej jest salon Szpili. Tam i tak Bronx ma sie zjawic z ekipa Gliwicka, wiec chyba dacie rade beze mnie, gdybym nie mial jak Was poprowadzic...Sorry... Takie zycie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mimi_ck Ja pierd...ziele 8O Co lista na jakiś zlot,to ktoś przekręca mojego Nicka (qrna,już było Nimo,Nemo,teraz Mimi :) :) )Nie pijcie tyle dykty,bo wam se dióry w mózgach robią :twisted: 8) :lol: P.S. Nie czekać na mnie w Gliwicach.Z Darkiem i AdamemS jade na małą objazdówkę i przyjedziemy od razu do Rybnika.To do jutra,zjeby :) (własciwie,to już dzisiaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Bronx zawaliłeś!!! Miały być 4 musztardy i 3 ketchupy:) Pierdziele taką impreze-nie jade:P Do jutra!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 je**ac sie :)Mimo z**bie glupi !!! tos sam przekerecil jak wplacales podales nicka Mimi_ck :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Czolem! No i juz po wszystkim ;).Tu wspominki :)http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=305306#305306 Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi