Draco Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Czolem! No i z naprawy za 60zl zrobila sie taka za 600zl...GS w klockach, nie wiem na jak dlugo ;).ty co jest z gs-em ??:| przeciez pisałes ze moto dobrze pracuje mam nadzieje ze to nic powaznego Poczytaj :) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...4480&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 kasa poszła dzisiaj .....mam nadzieje że mnie weźniecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 kasa poszła dzisiaj .....mam nadzieje że mnie weźniecie:) a dlaczego byśmy nie mieli Cie wziąć dorzucisz piwko i bedzie git :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 PISZE WYRAZNIE NIEWPLACAJCIE JUZ! JAK KOMUS ZALEZY EW NA PW!! BYLO NAPRAWDE DUZO CZASU!! PW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 PISZE WYRAZNIE NIEWPLACAJCIE JUZ! JAK KOMUS ZALEZY EW NA PW!! BYLO NAPRAWDE DUZO CZASU!! PW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Krasnal nie wyglupiaj sie nawet...zmaluj sobie atrape i jedz przed Broda...wystarczy :) ....kto nam zapewni skuteczne oproznienie wywolane nienaturalnie kolorowymi trunkami jezeli nie Ty? 8O :)Hehehe nidyrydy, taaaaa juz to widzę - ja bez tablicy, broda bez prawka - po prostu zajebioza ;) poza tym nie mam dowodu rejestracyjnego, bo oddałem do wydz.komunikacji, mam jedynie nadzieję że do piątku będę miał nowy numer i pizetju przepisze mi OC :roll: i tak już 120 zeta poszło fpisssss....... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Krasnal matole to ze przepijałeś wszystko to już był standard ale zeby blache przepic i jeszcze tego niepamietac.... co za alkohole wredne w tej Bogatynii :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 |Krasnal ja tak jezdzielm 20 dni ;)wydrukowalem se nr na drukarce bo niechcialem dziurawic blitnika zanim dostane docelowe blaszki :)Co wy macie w tym wydziale..?Postep[owniae w takich sprawach to jest wydanie dowodu czasowego z czerwona tablica , zabiera ci dowod stary i jak przyjda nowe to wsio na nowo jest... cos ta babka kreci... KRASNAL!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Albo raczej krasnal kręci bo za dużo ostatnio łoił i kasy na wache juz nima... 8) Krasnalku przyznaj sie lepiej wujokowi PGRowi jak na spowiedzi :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Postep[owniae w takich sprawach to jest wydanie dowodu czasowego z czerwona tablica , zabiera ci dowod stary i jak przyjda nowe to wsio na nowo jest... cos ta babka kreci... KRASNAL!! :)Nooo taaaaa ;) tylko że ja nie będe miał czerwonych tablic tylko dostanę już normalną docelową (a opłata za ich wydanie to ponad 100 zeta :) do tego znaczki skarbowe no i wyszło co wyszło) i też będzie dowód czasowy (30 dni) ale jak się pytałem to można na niego jechać za granicę więc przynajmniej zoaszczędzę 30km bo śmigniemy przez Czechy. Dziś po robocie idę do babki i zobaczę co i jak :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hmmm...a kiedy Krasnal będziesz wiedział co i jak, bo mieliśmy się ustawić na stacji we Wrocku.Myślę coby już w piątek nie śmignąć do Bielska, a potem w sobotę pod radiostację... coraz bardziej skłaniam sie ku temu planowi 8) :twisted: (rodzicom w końcu pokazałabym, że jeszcze żyję ;) ) PS. A tak pozatym to napisz Bronx ile osób w ogóle będzie :) (jakas lista czy cuś) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 PS. A tak pozatym to napisz Bronx ile osób w ogóle będzieBedzie stara ekipa 8) to jest najwazniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 PS. A tak pozatym to napisz Bronx ile osób w ogóle będzieBedzie stara ekipa 8) to jest najwazniejsze ;) ze mną na czele :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ze mną na czele Ty tam sie Bahama nie cis przed łorgiestre dobra 8) bo ty to w ogole nowy jestes :) :lol: ;) A teraz powaznie !!! zapomnailem o najwazniejszym Panowie i Panie nie zapomniec prosze o oczojebych kamizelkach i dresach :lol: 8) ( wtajemniczeni wiedza o co chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ja się wbijam na parade MBS pozniej na MBS za free bo w paradzie a pozniej Do Rybola zreszta chyba nasza grupa z poludniowego poludnia tak robi wiec po prostu sie zdzwonimy w sobote... Chyba ze ktos z was tez sie wybiera na parade to dawac znac:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi