Gregor Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 No proszę wszyscy do tej chorwacji i chorwacji. Nie ma innych krajów :-) Co do sycylii Bekon to z przyjemnością, mam plan na naprawdę duuuży wypad ale dogram go dopiero za rok. W tym roku no cóż; pozostaje chorwacja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Jak tam terminy? Klaruje się juz wam coś? Nikt nie jest chetny na czerwiec?:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 baby - my chcemy jechać od początku lipca chorwacje na max 14 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 my chcemy jechać od początku lipca chorwacje na max 14 dni...Powiedzcie mi ile taki wyjazd w przybliżeniu może kosztować? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTomek Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 my chcemy jechać od początku lipca chorwacje na max 14 dni...Powiedzcie mi ile taki wyjazd w przybliżeniu może kosztować? :roll: mi 28 dniowy wypad do cro, z "plecaczkiem", namiotem i wlasnym grilem wyszedl lekko ponad 3 tyś zł (1tys -przejazd, 1tys -noclegi+zwiedzanie, 1tys -żarcie, picie) Trasa Sz-n -> Brno -> Wieden -> Klagenfurt -> Lubjana -> Rijeka -> Zadar -> Split -> Dubrovnik ... powrot tą zamą drogą z przerwą na wyspie Krk. To był juz nasz drugi wypad do cro, wiec mielismy sporo patentów żeby wyszło tanio... Bo w sumie za prawie miesiac, 2 osoby i zwiedzenie calego wybrzeza cro 3tys to super cena :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Dzięki, w końcu doczekałem się odpowiedzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No i nie widzę czy ktoś by się wybrał początkiem lipca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No i nie widzę czy ktoś by się wybrał początkiem lipca??ja jadę na pewno na południe /chorwacja lub włochy/ - tylko na przełomie lipca/sierpnia (finanse :P ), tak na ok 10 dni. początek lipca to troszkę za wcześnie...no ale w połowie może też dałbym radę :idea: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Wyjeżdżam 18 czerwca do Chorwacji, 20/21 jestem na Plitvickich jeziorach potem morze gdzieś, i Bośnia, 26 Dubrovnik i prom do Bari. W kolejnym tygodniu jadę spokojnie przez Watykan, Rimini, Venecie do Polski. Mam nadzieję że jakiegoś polskiego motocyklistę gdzieś spotkam po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 CHORWACJE ZNAM I WARTO JA ZOBACZYC MOZNA W POWROTNEJ DRODZE DO WENECJI ZAJRZEC,ZONKI BY SIE UCIESZYLY WASZE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Będę w Wenecji. Powiedz gdzie zostwić motor i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Będę w Wenecji. Powiedz gdzie zostwić motor i ile to kosztujeJAk wjezdzasz na glowne parkingi w Wenecji czyli jadac rowno z torami i na parkingu sa miejsca dla motorow blizej wejscia na przystan gdzie taksowki wodne plyna na plac sw.Marka.kosztuja chyba 5 lub 6 euroale nie wiem bo sa tez calodniowki tansze i oplata klimatyczna 5euro obowiazkowo ,ja nie bylam tam na moto ale widzialam jak ich mnostwo stalo....bylam tam kilka razy juz i zawsze chce wrocic,jest piekna Wenecja mimo zapachu wody.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi