patryk3860 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 jeżeli ci przerywa na wysokich obrotach to najprawdopodobniej świeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 yyyy.......... jaką swiece kupic do dt ? :icon_mrgreen: prosze o pomoc :icon_exclaim: BR9ES NGK oczywiscie najlepiej japońska czy chińska nie pamietam ale te z azji sa bardziej niezawodne niz z francji...pozdro...:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Plannowalem kupic opony kostki do mojej DT 80, lecz jak dlugo by wytrzymaly?2miesiace (oczywiscie jazda w lesie i po aswalcie) dlatego planuje wrzucic kola od supermoto wiecie moze gdzie mozna kupic jakies dobre (w miare tanie) obrecze kol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Właśnie świeca jest nowa NGK ... irydowa za ponad 60 zł i na fajce jest uszczelnienie a jak przełożyłem inna to dalej przerywał czyli nie wina fajki. Przy module nie grzebałem ale przy kablach jest guma troszke naderwana i możliwe że wilgoc tamtendy się dostaje.A np. cewka jeżeli jest walnięta to jakie są "objawy". może macie jakieś inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Chcialem kupic teraz filtr powietrza ale hmmm.. sami ocencie ktory mam kupic : 1. http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx?Ca...nd&motId=110943 2. http://www.sklepmotocyklowy.pl/index.php?s...iltry_powietrza Firma obu to MIW ale roznia sie cena. Ktory kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 witam dzisaj szprzet mi sie rozwalił ;/ :buttrock: no wiec tak wyjechalem ze spokojne z domu dojechalem do celu skoczylem se raz z malej hopy silnik zaczął stukac przejechalem z tym kawalek wciskam sprzegło chce chamowac.... a tam moto dalej ciągnie i sie dusi i zgasł czyli sprzegło nie wysprzegla ;/ zajechalem do domu... odkrecilem korek gdzie olej sie leje lekko kopką ruszam... a tam patrze :) pekł ten kosz szprzegła <beczy> naciskam na sprzegło tarcze sie lekko ruszają... to teraz jaki jest tego koszt (juttro rozbieram tą pokrywe) gdzie kupic ten koszyk? co robic ;/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 www.allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Bergi jeżeli firma ta sama to bierz ten tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 http://allegro.pl/item269757475_czesci_yam...ikowe_inne.html ^^^^ a to sprzegło na zdjeciu bd pasowac??... jutro i tak rozbiore i zobacze co jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 http://allegro.pl/item269757475_czesci_yam...ikowe_inne.html ^^^^ a to sprzegło na zdjeciu bd pasowac??... jutro i tak rozbiore i zobacze co jest :) tojest sprzegło z MXa i z tego co mi wiadomo nie będzie pasowac....ale moge się mylić wiec jak ktos wie niech mnie poprawi. Lepiej szukaj częsci od LC i LC2 Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_9 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Mam pytanie. czy gaznik mikuni z przepustnica o srednicy 27,5 to gaznik sportowy? jaka maja oryginalnie srednice przepustnice w dt 80 z 95'?pozdro Edytowane 28 Listopada 2007 przez krystian_9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam. Mam pytanie. czy gaznik mikuni z przepustnica o srednicy 27,5 to gaznik sportowy? jaka maja oryginalnie srednice przepustnice w dt 80 z 95'?pozdro Oryginalny gaźnik w DT80 LC2 to 20mm. Mikuni zresztą tez. Tylko czy przy tych 27,5mm silnik nie dostanie za dużo powietrza? takie coś mnie się zdaje ;P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_9 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Oryginalny gaźnik w DT80 LC2 to 20mm. Mikuni zresztą tez. Tylko czy przy tych 27,5mm silnik nie dostanie za dużo powietrza? takie coś mnie się zdaje ;P czyli mam sportowy gaznik :icon_mrgreen: pytam, bo kumpel z sasiedniej wiochy ma dt 80 lc2 ale z 93' i ma jakies podgrzewanie gaznika czy cos niewiem co to jest i sie zastanawialem. a wlasnie co to jest? Edytowane 28 Listopada 2007 przez krystian_9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 tak to jest podgrzewanie gaźnika ale myśle że jest to niepotrzebny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 tojest sprzegło z MXa i z tego co mi wiadomo nie będzie pasowac....ale moge się mylić wiec jak ktos wie niech mnie poprawi. Lepiej szukaj częsci od LC i LC2Do LC2 sprzegło wyglada tak samo, a pozatym koles ma reszte czesci z lc2 wiec sadze ze sprzegło również jeste od tej wersji. Ale i tak należy sie zapytac na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi