kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ile pali dr 600? I jeszcze jedno ile może ok. spalić na 100km jakaś 250ccm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 To nie jest temat o tym wpisz w wyszukiwarce i na pewno coś znajdziesz, tutaj ci raczej nikt nie pomoże bo to temat o DT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) wie ktoś czy w końcu można montować gazboxa w dt czy nie?? i jaki powinien być poziom oleju w skrzyni biegów w DT125 i jak sprawdzić poziom?? Edytowane 26 Lutego 2007 przez bart90dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaman DT 125 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 www.allegro.pl tam pełno tego jest sorry, ale nie mogłem się powstrzymać :D wow bravo!!! nie myslałem że użytkownik sir_tomek zna taką stronę hmm no niezle.. w koncu chce zostać nformatykiem... hahahhaha buehhahahahaheheh :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a nie pomyslełeś że chce kupić od kogoś z forum Głowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ile pali dr 600? I jeszcze jedno ile może ok. spalić na 100km jakaś 250ccm?no mi jak niektórzy mówil to ze moto srednio spala 5-6l,a w trasie moze ześć do 4-4,5l (przy spokojniej jeżdzie) tylko najgorsze w DR600 jest jego waga,pewno bedzie miała cos koło 160kg.(jak nie wiecej). :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider123 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Czy nie wie ktoś gdzie można kupić tłumik gianelli.Na allegro nie ma!http://www.tlumiki.pl/advanced_search_resu...maha+dt&x=0&y=0 - mało informacji i nawet nie ma zdięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam. Może to głupie pytanie, ale je zadam. Był ktoś z was w Niemczech i widział jakieś DT 125 do 800 €??? No bo mam tylko tyle kasy, a nie wiem czy się opłaca jechać.Proszę o odp. PS. Kornel DR 650 nie powinna wziąć na trasie (przy szybkiej jeżdzie) więcej jak 6-7 l. (wiem bo koledze tyle brała) A to 250ccm to 2T czy 4T? Bo to spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_tomek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 wow bravo!!! nie myslałem że użytkownik sir_tomek zna taką stronę hmm no niezle.. w koncu chce zostać nformatykiem... hahahhaha buehhahahahaheheh :biggrin: :biggrin: a nie pomyslełeś że chce kupić od kogoś z forum Głowo?? Wniosłeś coś do tematu chłopcze? Chyba nie ... I jak widzisz nikt nie ma do sprzedania motocykla z tego podforum. Zresztą jest jeszcze podforum Giełda, gdzie serdecznie zapraszam. Pzdr. Kacapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 gdzie sprawdzić ilość oleju w skrzyni biegów?? i ile powinno być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jedynym sposobem jest spuszczenie oleju i wlanie nowego. Powinno być 0,75l (750cm3) jeśli mowa o DT125, a oczko na dole dekla od sprzęgła służy tylko do sprawdzania koloru oleju. W DT80 powinno być 0,7l - oczka do sprawdzania koloru nie ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morooseck Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 cześć wszystkim!!co się stanie jesli do mieszanki wleje pólsyntetyk zamiast syntetyka??:crossy:)bo jak kupowałem to wcisneli mi własnie taki olej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 dj soloa jak spuścić olej i jaki polecacz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam !! Sprzedam Dt 125 98r tu wiecej http://forum.motocyklistow.pl/Sprzedam-YAM...125-t68041.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) dj soloa jak spuścić olej i jaki polecacz?? Olej spuszczasz największą śrubą na dole dekla od sprzęgła, znajduje się ona mniej więcej po środku na dole, najniższy punkt silnika. Jeśli dobrze pamiętam ta śruba jest na klucz 12mm. A na olejach się nie znam więc nie moge Ci nic konkretnego powiedzieć. pzdr Edytowane 28 Lutego 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ok dzięki, napinacz łańcucha musze mieć bo u mnie nie ma w moto, i ile kosztuje gdzie znajdę od jakich moto pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi