Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 a ja nieplacilem za wjazd :) :) ;) :D w tym roku wjade w ten sam sposob :twisted: :twisted: :twisted: niektorzy wiedza jak ;) pomysl z kazimierzem ok! ja sie pisze, albo inaczej.....sobota rano siedzimy w wawie, po paradzie walimy na poznan(tam tez jest ponoc impreza) w niedziele rano wracajac do wawy zachaczamy o kazimierz, po drodze lotnisko w nowodworze(bedzie niedziela przeca :twisted: :twisted: :twisted: )....co wy na to? haa? traska na rozpoczecie zezonu? to bylem ja, jarzombek :) tzn DGREE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Ja sie na to pisze, tak na 90% zobaczymy jak fundusze pozwola imprezowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Kurcze ja tez mam pecha bo jesienią juz nie mogłem zdawac na moto z powodow pogody 12 listopad, wiec narazie mam tylko kat.B ale nie przejmuje sie i tak bede jezdził , a dopiero u na egzaminują od połowy kwietnia to nie zdąze na Bemowo ale z chcecią i tak bym sie przekonał jak to tam jest, jestem ciekaw co mi zrobią panowie policjanci jak mnie cykną przed zrobiniem kat.A czyli na samym B , ale nie bede sie narazał bo moja maszyna nie jest do szybkiej jazdy mysle ze nie stanie sie tak ze mnie zatrzymają .... no ale jak nie jezdzic jak maszyna stoi od mojej 18-stki (listopad) i czekam i czekam i czekam , nie powstrzymam sie :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Oczywiście nie pochwalam tego, ale o ile pamiętam co po niektórzy ostatnio zrobili sobie wyjąteki na otwarcie sezonu bez kwitów jechali.... :D W ten dzień gdy po wawie poruszają się tłumnie rzesze motocyklistów jest najmniejsze prawdopodobieństwo złapania, ale jednak.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Wg mnie na Bemowo warto jechać. Tyle moto w jednym miejscu... Do wszystkiego (prawie) można sie przysiąść, posłuchać... Jako, że wówczas szukałem przyszłego moto to było to czego tygrysek pragnął najbardziej :D A co do kolejek przed bramą to załatwiliśmy to tak, że pojechaliśmy z kumplami w piątek po południu (mam bardzo blisko) kiedy jeszcze rozkładali cały ten bajzel i kupiliśmy bilety, dostaliśmy znaczki i koszulki (nawet rozmiary do wyboru do koloru). Następnego dnia rano przeszliśmy koło całej tej kolejki i było git! W tym roku pewnie powtórzę ten manewr (tylko tym razem na moto). Co do organizacji to faktycznie niezły bajzel... W paradę nawet nie będę się wpychał... Wolę gdzieś polatać albo się konserwować napojami alkoholowymi :DPozdrawiam.>> Ja Bol << Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Co do terminu to natknąłem się w prasie na termin 2 i 3 kwiecień 2005. Więc sam zgłupiałem. Slysze ostatnimi czasy duzo plotek zwiazanych z tegorocznym Otwarciem a i pewnie im blizej imprezy tym bedzie ich wiecej dlatego zadzwonilem dzisiaj do Kubiaka, czyli organizatora.Powiedzial, ze wszystko jest juz w tej chwili ustalone i zaplanowane a impreza na pewno sie odbedzie 22-24.04. Powiedzial tez, ze dla niedoinformowanych w kwietniowym ŚM ma pojawic sie dokladna rozpiska imprezy. W takim razie do zobaczenia na Bemowie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 No i wszystko jasne w temacie jeśli chodzi o datę otwarcia! A teraz takie pytanko... Wiem, że jeszcze wcześnie aby planować, ale... czy w tym roku zamierza się brać forumowa spotkać gdześ przed otwarciem? Jakiś Plac Zamkowy cy cuś? Fajnie byłoby zobaczyć wasze paskudne gęby na żywca :D Paweł, organizujesz w tym roku grilla jak rok temu? W zeszłym roku nie miałem na czym się dotoczyć, ale w tym roku chętnie bym sę wkręcił :D A dla tych co jeszcze nie mogą się zdecydować czy pojawić się na otwarciu czy nie wrażenia forumowiczów z ubiegłorocznego otwarcia: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...otwarcie+sezonu . Większość pozytywnych :D Pozdrawiam.>>Ja Bol << Cytuj Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Popieram wypowiedzi Korby i BUSHa! Bemowo jest szczególne ze wzgledu na ilosc motocyklistów. Ja bylem na wszystkich, od poczatku! Na to tez sie wybieram.Ja przyjezdzam w godzinach otwarcia czyli przed 10 i wtedy wjazd jest spoko. Rozumiem natomiast ludzi ktorzy dojezdzaja z daleka i nie moga np przybyc w piatek, oni czekaja w dlugiej kolejce, ale niestety brama wjazdowa jest dosc waska.Faktem jest ze tez przy mocnym sloncu oczekiwanie od 10 do 14 na parade powoduje nerwy z goraca i byloby oki gdyby organizatorzy zadbali lepiej o zapelnienie tego czasu oczekujacym. Mogliby wymyslec jakies ciekawe konkursy przyciagajace uwage.Tak czy inaczej jest to impreza ktora z wielkim hukiem otwiera sezon i warto byc chocby ze wzgledu na znajomych ktorzy przyjada z calego kraju.Parada faktycznie sie bardzo korkuje, ze wzgledu na ilosc motocykli, co powoduje nawet czasami klopoty z chlodzeniem niektorych maszyn.W zeszlym roku zaczalem na Placu Zamkowym pod kolumna Zygmunta, ale niestety jazda za rowerami mnie rozlozyla i nie wytrzymalem. Tym razem jak wczesniej uderzę prosto na Bemowo.To w gruncie rzeczy fajna towarzyska impreza. PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Mi to nawet nie che ustawiac sie w tej kolejce :P ale ostatnio strasznie wkurzyło mni eopóźnienia parady - ruszała ruszała i ni emogła ruszyc - 22 mam akurat zajecia na studiach wiec dobrze sie sklada - zamiast isc na zajecia pojade na bemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 DO BUSH.Dzięki za precyzyjne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 chiba zrobie duze wykroczenie i pojade bez prawka i bez oc i przegladu poprostu juz niemam na to remat mnie zjadł nic jeszcze troszke pomysle w tym tamacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 chiba zrobie duze wykroczenie i pojade bez prawka i bez oc i przegladu Opłać przynajmniej OC, bo jak rozwalisz komuś dobrą bryczkę(samochód, czy motor)- czego Ci nie życzę to możesz się nie wypłacić.Koszt około 100 w PZU na rok. Nie wiem czym jeździsz, ale na taką kwotę stać każdego. Za brak OC kolegium w wysokości ok. 4000 złA bez sprawka sam śmigałem i to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 chiba zrobie duze wykroczenie i pojade bez prawka i bez oc i przegladu Opłać przynajmniej OC' date=' bo jak rozwalisz komuś dobrą bryczkę(samochód, czy motor)- czego Ci nie życzę to możesz się nie wypłacić.Koszt około 100 w PZU na rok. Nie wiem czym jeździsz, ale na taką kwotę stać każdego. Za brak OC kolegium w wysokości ok. 4000 złA bez sprawka sam śmigałem i to sporo.[/quote']Bez przegladu i prawka to OC nie jest wazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 chiba zrobie duze wykroczenie i pojade bez prawka i bez oc i przegladu Opłać przynajmniej OC' date=' bo jak rozwalisz komuś dobrą bryczkę(samochód, czy motor)- czego Ci nie życzę to możesz się nie wypłacić.Koszt około 100 w PZU na rok. Nie wiem czym jeździsz, ale na taką kwotę stać każdego. Za brak OC kolegium w wysokości ok. 4000 złA bez sprawka sam śmigałem i to sporo.[/quote']Bez przegladu i prawka to OC nie jest wazne.... To może niech virus81, przyjedzie samochodem popatrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi