Dungood_ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Właśnie znalazłem na niemieckim forum Buella ciekawy artykuł o testach torowych następujących moto:1. Suzuki GSX-R 6002. Kawa ZX-10R3. Ducati 749S4. Buell XB12R5. Husqvarna SM450R6. Kawa ZXR400Zgadnijcie które moto było najszybsze... Dodam tylko że wygląda na to że Olaf Popanda ma szanse powalczyć w Poznaniu na swojej Bułce :banghead:Polecam lekturę, jest naprawdę ciekawie wytłumaczona mechanika/fizyka jazdy w zakretach.http://www.buell.com/en_us/news_events/pdf...rmanceBikes.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 A to dlatego ze Hondy I Yamahy nie bylo :banghead: Amerykance podplacili i wygrali test :crossy: W tym tescie potwierdzilo sie tylko moje zdanie o Kawie,ze nawet Buell ja objedzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dodam tylko że wygląda na to że Olaf Popanda ma szanse powalczyć w Poznaniu na swojej Bułce :banghead: Nie bądz taki skromny i przyznaj się ze sam tez masz zamiar powalczyc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 a w mieszkaniu, w salonie, w wyścigu dookoła kanapy najszybsza będzie hulajnoga... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jestem pod wrażeniem ze ZX10 wypada gorzej niż 6setki nie wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Nie bądz taki skromny i przyznaj się ze sam tez masz zamiar powalczyc :twisted:Owszem, będę zabezpieczał tył stawki w Pretendersach w pierwszym wyścigu w Poznaniu oraz podczas wyścigu w Moście. Plan to nie być ostatnim, oczywiście liczę na to że ktoś wyleci z toru :lol: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Nie bądz taki skromny i przyznaj się ze sam tez masz zamiar powalczyc :twisted:Owszem, będę zabezpieczał tył stawki w Pretendersach w pierwszym wyścigu w Poznaniu oraz podczas wyścigu w Moście. Plan to nie być ostatnim, oczywiście liczę na to że ktoś wyleci z toru :lol: :banghead: Słyszałem, że Jan Kwilman robi Buella do wyścigów na najbliższy sezon. Czyżbyś Ty miał być jego kierowcą?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 http://yahoo.allegro.pl/jednoslad/Jednosla...-2005-01-22.avi Polecam :!: O dziwo calkiem ciekawy odcinek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Słyszałem, że Jan Kwilman robi Buella do wyścigów na najbliższy sezon. Czyżbyś Ty miał być jego kierowcą?pzdrNie jestem piłkarzem czy bokserem, więc nie mam w zwyczaju mówić o samym sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej :banghead: . Jak napisałem wcześniej, tamtą bułką będzie jeździł "profesjonalnie" Olaf, ja startuję czysto amatorsko. Może będą jeszcze dwa kolejne Buelle z Polski w Pretendersach i gość z Holandii, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 30 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Jestem pod wrażeniem ze ZX10 wypada gorzej niż 6setki nie wierze.Hmm... nie wypada gorzej od 6setki, była gorsza tylko od Firebolta, ale to chyba dzięki dojrzałej konstrukcji silnika tegoż - w końcu ponad 50 lat praktyki z tym V-twinem czyni mistrzem :banghead:1. Buell XB12R 50.70s2. Kawa ZX-10R 51.90s3. Suzuki GSX-R 600 52.05a4. Ducati 749S 52.85a5. Husqvarna SM450R 52.90a6. Kawa ZXR400 53.50a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 30 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2005 Pamiętam jakieś porównanie litrowych rzędówek to kawa ponoć przewyższała mocą i prętkościami nieustępując przyśpieszeniami, pytałem sie tych co na niej jeździli mowili że cieżka do okiełznania. Powiedz jeśli możesz jak sie ma ZX10 seryjna do GSXR1000 K4 wedle Ciebie. Pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Co do ZX10 to przecztajcie test porównawczy przeprowadzony przez największe pisma motocyklowe w europie...Test ten można przeczytać w którymś numerze zeszłorocznego MOTOCYKLA ... ZX10 na torze osiągnęła najlepszy czas...cała wielka japońska i europejska konkurencja AD 2004 uplasowała się za ZX10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Speaking of the Devil (a raczej Evil w tym przypadku :banghead: ) - poniżej zdjęcia bułki Olafa, na której będzie śmigał w Poznaniu i gdzie indziej: Tutaj Adaś Badziak uprawia "szpiegostwo przemysłowe" :lol: : A tutaj przyszły mistrz klasy Amator na swoim narzędzu zbrodni :evil: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Będe pilnie śledził poczynania Buel`a bo jestem bardzo ciekaw przebiegu jego karjery, zastanawiam się jak wypadnie z seryjnymi motorkami latającymi w tej klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Jakoś mu nie wróżę wielkiej kariery.. ale wnisie trochę kolorytu i fajnych doznań akustycznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi