Alf007 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Heh festyny to sa na wsi....widze że starły się dwa rodzaje poglądów ale wydaje mi sie ze przekłada sie to tez na sposob jazdy załoze sie ze igła i turek preferuja ostrzejszy tak jak ja, bern ty jak jezdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jak jeżdżę? Najspokojniej w świecie. A co ma moja jazda do neonów. Znam paru spokojniejszych ode mnie ludzi którzy podświetlają sobie sprzęty i zawsze jak mnie zpaytają to im powiem, że FESTYN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nie wiem czy Alf widziales jak wygladaja Goldwingi-przy nich Twoj neon to jak swieczka w porownaniu do reflektora.Z reguly wygladaja jak choinki.A ostro jezdzacych Goldwingowcow widziales,bo ja nie? Ilosc swiecidelek nie mowi nic o jezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jak jeżdżę? Najspokojniej w świecie. A co ma moja jazda do neonów. Znam paru spokojniejszych ode mnie ludzi którzy podświetlają sobie sprzęty i zawsze jak mnie zpaytają to im powiem' date=' że FESTYN[/quote'] Alf chyba sie źle wyraził nie chodziło mu pewnie o styl jazdy ale raczej o rodzaj motocykla jakim jeździsz :idea: .Moim skromnym zdaniem wiele rzeczy czytaj. gadżetów pasuje do pewnego typu motocykli a zainstalowane w innch wyglądają mówiąc delikatnie dość dziwnie :). Tak jak gmole pasują do Chopper-ów tak zabawnie wyglądałyby zainstalowane w jakimś plastiku 8O i przykładów można by tu mnożyć wiele .. .Uważasz, że to festyn i dobrze twoje zdanie masz do niego prawo a co więcej ja je szanuje :P ale nie rozumiem jak ktoś zobaczy neon przy motocyklu i wyzywa człowieka od buraków , dresiarzy itd. Uważam, że do sportowego motocykla , nakeda czy streeta + (Goldwing) po prostu pasują takie gadżety :twisted: a nawet zaryzykuje stwierdzenie, że podnoszą jego atrakcyjność :) oczywiście nie do każdego , nie każdy i nie w kążdej ilości :!: pees. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Niedawno było o neonach, chyba ktos chcial do MZ przyczepic takie badziewie, ale go odwiedlismy od zeszpecenia motocykla :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 O gustach sie nie dyskutuje... Dla niektórych neon to festyn a dla niektórych nie... Jedyną zależność jaką znalazłem to rodzaj motocykla a zdanie na temat neonów... Ci którzy latają sportami np to lubią a turyści raczej nie... pozatym nie wyobrażam sobie XTZ 750 z wypasionym neonem... to był by festyn! ale jak np w niebieskim SRADzie bedzie fajnie zrobione niebieskie podświetlenie to supr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Proponuje jeszcze ze dwie anteny i dobry zestaw nagłosniajacy-mozna obwozna dyskote zrobic :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 To juz porzadniej bedzie kupic sobie porzadne BMW - tam to daja w standardzie (plus wiele innych rzeczy, ktorych nawet w samochodzie nie ma :)). R 1200 RTR 1200 GTR 1200 LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alf007 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Generalnie uważam że to zaszło troche zadaleko: prosiłem o ocene co sądzicie o neonie podczepionym do motocykla a niektorzy zamiast tego oceniają mnie jakim jestem człowiekiem i do czego służy mi motocykl,co jest totalna bzdurą, a to że na motocykle lecą laski to już jest wpisane w ich charakter i uważam że oszukuje sie samego siebie jak sie uwaza ze jest inaczej .Tak jak wy kocham motocykle roznia sie tylko nasze odczucia niektorzy kochaja harleye inni enduro itp. , oraz styl jazdy nie kupił bym horneta gdybym miał nim jeździć 90km/h i do 5tys... zgadzam sie z Igłą ze w XTZ 750 neon wyglądał by śmiesznie ,ale podobna sytuacja jest z samochodami niektorym sie podoba innym nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Proponuje jeszcze ze dwie anteny i dobry zestaw nagłosniajacy-mozna obwozna dyskote zrobic :lol: :lol: :lol: zapisalem 8) -czekam na dalsze pomysły :!: pees. takie macie dyskoteki :?: :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alf007 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 heh turek może założymy takie dyskoteki?pewnie dziewczyny z wsi by na to leciały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 heh turek może założymy takie dyskoteki?pewnie dziewczyny z wsi by na to leciały... nie róbmy komuś konkurencji :lol: pees. tylko po co mamy przecież nasze neony :lol: :lol: -my buraki musimy trzymać się razem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Jest to zabronione, nie tylko ze względu na barwy ale jest gdzieś w kodeksie nawet zapis że "...zabrania sie podświetlania cienia pojazdu(czy podwozia)..."- coś w tym stylu.Wszelkie stroboskopy, kolorowe lampki(zakazane barwy) są niedozwolone i Policja nie musi ale czasem lubi sie doczepic... w najlepszym wypadku mandacik lub utrata dowodu a w najgorszym(np. jak ktoś ma stroboskopy i na nich śmiga) mogą nawet Cie do sądu posłać za podszywanie sie pod pojazd uprzywilejowany. prawo o ruchu drogowym:"4. Zabrania się: 3. umieszczania w pojeździe lub na nim urządzeń stanowiących obowiązkowe wyposażenie pojazdu uprzywilejowanego, wysyłających sygnały świetlne w postaci niebieskich lub czerwonych świateł błyskowych albo sygnał dźwiękowy o zmiennym tonie;" tyle znalazłem. jak ktoś ma więcej, to proszę o źródła. swoją drogą też słyszałem, że nie wolno umieszczać dodatkowego oświetlenia na pojazdach, poza wyjątkami typu świateł przeciwmgielnych, ale nie mam podstawy prawnej, a to kwestia decydująca. pszczółka ma dostać na nowy rok strobo... a co do neonu: jak dla mnie to sprzęt wygląda, jakby spod wiejskiej dyskoteki go ktoś ukradł. i nie mam nic do właściciela - takiego pojazdu, po prostu maszyna zbliża się optycznie do malucha ze spojlerami na lusterkach... Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 znajdź rozporządzenie ministra transportu i gospodarki morskiej w sprawie warunków technicznych pojazdów i poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 zapisalem 8) -czekam na dalsze pomysły :!: :zainstalowanie tzw"miotacza płomieni" do wydechupare nalepek ala racingowych , zeszlifować slidery w kombi pilnikiem i założyc zaakatowane opony z wyscigów i szpanować że sie tak po wniklach lata :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi