Skocz do zawartości

dylemat.... fz750

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powiem tylko tyle jeśli gość zrobił streeta to chyba miał w tym jakiś cel....

Poza tym motor ma zmienioną fele z tyłu (na szerszą ) co daje mu lepszą przyczepność nastepnie ma też wysoką kiere co zapewnia inna pozycje na sterem co też w konsekwencji wpływa na jakość gumowania... poza tym zgodze sie z Louisem, zmiana zębatki załatwi sprawe...

Ten motocykl z porecznościa ma tyle wspólnego co zawodnik sumo z baletem.

Da sie na nim gumowac ale przeciez da sie i gold wingiem tylko czy fajniej daje sie w palnik na jakimś super sporcie czy na dawnej generacji naked'zie przy którym np. Bandit jest ultra wściekłym, poręcznym i ostrym sprzetem(pomijam moc tylko możliwości agresywnej jazdy jakie daje).

Ja nie mówie z teori tylko z tego co wiem o tej maszynie na 100% bo mój dobry znajomy taką ma(nowszą tylko).

A ludzie streety z motorynek robią czy WueSeK więc czemu nie zrobić takiej wydumki na bazie FZki!?

Kiedys tez szukalem taniego sprzeta do katow i dlugo po glowie chodzila mi Fz-ta, 100KM za 4,5 tys a moze za 4tys chyba nie znajdziesz nic lepszego, a jezeli silniki sa takie trwale to bym sie nie zastanawial(wczesniej nie slyszalem o trwalosci tego silnika, wiec zrezygnowalem z zakupu no a teraz w sumie troche zaluje) :?

Ja powiem tylko tyle jeśli gość zrobił streeta to chyba miał w tym jakiś cel....  

Poza tym motor ma zmienioną fele z tyłu (na szerszą ) co daje mu lepszą przyczepność nastepnie ma też wysoką kiere co zapewnia inna pozycje na sterem co też w konsekwencji wpływa na jakość gumowania... poza tym zgodze sie z Louisem, zmiana zębatki załatwi sprawe...

Owszem, gościu miał w tym jakiś cel, może felgę z tyłu zmienił na szerszą z szerszym kapciem po to by ukryć, że nie trzyma śladu...

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

A może nie... jest wiele powodów dla jakich mogł zmienić fele ale nie ma sie co rozwodzić tylko sie tym streetem przejechać trza i nie marudzić.... motorek sie fajnie prezentuje i do katowaniaa mysle za te pieniadze nie znajdziesz nic lepszego... Albo zostaw sobie CBRke do katu chyba że ta już sie do tego nie nadaje :)

A może nie... jest wiele powodów dla jakich mogł zmienić fele ale nie ma sie co rozwodzić tylko sie tym streetem przejechać trza i nie marudzić.... motorek sie fajnie prezentuje i do katowaniaa mysle za te pieniadze nie znajdziesz nic lepszego... Albo zostaw sobie CBRke do katu chyba że ta już sie do tego nie nadaje :)

heh nadaje sie, tylko ze troche za duzo by mnie kosztowal ten motorek do katow....

przeczytalem o tej fz i odpuszczam, wole jednak sprawny samochod niz niesprawny motocykl ;]