marcincbr600 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja jak sie nic nie pozmienia to na 90% bede. Bedzie równiez fotograf który uwieczni nasze występy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 A może w sobotę na 18?? Tak tylko zaproponowałem. Dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 A może w sobotę na 18?? Tak tylko zaproponowałem. Dajcie znać. jeśli chodzi o mnie to sobota też może być - czyli już dwa głosy za sobotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 to ja jestem 3 za sobota :) ps. tylko zadzwon ktos do mnei i mi przypomnij !!! :P albo na gg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 w sobote mi nie pasi:( o 16 ide na impre, niedziela 18 za to byc ok :)p.s. niezly rozrzut mozliwosci terminowych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 jest czwartek...panowie..decydujemy sie na konkretny termin !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ja jestem za sobotą i prawdopodobnie bedzie też Jag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 To może małe podsumowanie:Czas:sobota na 18 Zadeklarowali gotowość bojową na sobotę: j_bravomarcincbr600mirek-b12jag (prawdopodobnie) Zgłaszali się, ale nie nie wiadomo co z sobotą:ukasz, który "odpadał" w niedzielę tomasso, który "sie potwierdzał" ale jeszcze nie było konkretnego terminuKicer, który na "90%" deklarował niedzielęzajc, który się "wstępnie pisał" w weekend Tak czy inaczej, max liczba zabijaków na torze to chyba 6 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Na 100% potwierdzić nie mogę, ale postaram się wpaść... noo, powiedzmy, wzorem poprzedników "90%" 8) :)Btw, kto już tam jeździł kiedyś - ile kasy trzeba przygotować na tą przyjemność?Pozdro i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 ----- post zdublowany, do wycięcia -------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Btw, kto już tam jeździł kiedyś - ile kasy trzeba przygotować na tą przyjemność? jakiś czas temu tam byłem to chyba trzeba było wybulić tak mniej więcej jak za 5-6 litrów paliwka, czyli ok 20 dych za 12 minut jazdy.no tak, jak teraz zaczniecie przeliczać, że za tę cenę przejedziecie na moto jakieś 100 km, to chyba ekipa jeszcze się zmniejszy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 to ja tez wole sobote, a co do cen to wydaje mi sie ze warto, zabawa jest swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jutro mam wyjscie z maszyn-wszystko zlaezy od tego jak pojdzie.Takze jutro bede wiedzial juz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja tam nigdy nie bylem...pod multikino to trafie.. moze umowmy sie w jakies takie widoczne miejsce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 No to jesteśmy umówieni na sobotę na godzine 18.00. Zbiórka przed wejściem do parkingu od straony wejscia głównego do Multikina. Zabrac kaski i rękawice i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi