Gość Anonymous Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 No to minal miesiac nowego sezonu-zrobilem kolejne kilometry, buty Nitro znowu sie rozkleily, wygladaja jak trampki, rozlazy sie i sa wieksze o jakis jeden numer. Podeszwy prawie juz nie ma. A buty mam od wrzesnia, w ciagu tych kilku miechow nie zrobilem nawet 10 tys km, przeszedlem w nich pewnie tez z kilkadziesiat kilometrow. Nie wiem czy tak powinny zachowywac sie dobre buty. Zdecydowanie nie polecam! Po raz kolejny przekonalem sie ze biednego nie stac na kupowanie tanich rzeczy. Juz wiem ze nastepne beda Alpinestarsy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Cze! JA jezdze w kasku Nitro 311-V i jestem bardzo zadowolony, w tej cenei moim zdaniem nie można kupić nic lepszego... gdyby był jeszcze anti-fog to kask byłby naprawde rewelacyjny. Niestety paruje w chłodne dni to jego podstawowy minus. Czy ktoś słyszał o tym patencie żeby umyć szybkę szamponem dla dzieci Bambino i podobno przestaje parować :) ? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 JRK a nie przeszkadza Ci szum powyzej 70km/h ??? na GSie jest strasznie... nie ma to znaczenia w miescie ale jak sie jedzie na zlot 100km to potem jeszcze przez godzine szumi w glowie... i bynajmniej jeszcze nie od piwa :] oczywiscie tez mam N311-V ogolnie spoko, gdyby byla owiewka na pewno sprawowalby sie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Fakt trochę szumi w okolicach 80 km/h w zwyż ale wydaje mi sie że w każdym kasku szumi. W kasku tym zrobiłem może z 50 km po mieście wiec niewiem jak się zachowuje w trasie. Mnie najbardziej drażni parująca szybka :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 posiadam N200V-X i o ile szumy nie są uciążliwe, to niestety podczas jazdy miejskiej, gdy jest zimno szyba paruje, na trasie oczywscie nie. generalnie jednak wykonanie i wygoda są niezłe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 ja zrobilem 10tys w zeszlym sezonie i ani razu nie mialem problemu z para :] ta gumka przy nosie dziala dobrze u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 ta gumka przy nosie dziala dobrze u mnie... A mnie dziobie w nos na wybojach :) Ogólnie kaski polecam niewiem jak jest z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Mam buty od maja zeszłego roku i na razie jest OK. Ale ja nie jeżdżę zbyt dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ja mam rekawice za 120 zl, tekstylne, dosc grube. Jestem zadowolony. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Jarek to w lato w tych rękawicach za bardzo się nie pojeździ?ja od kilkuset km jeżdżę w Nitro N-1000. Ogólnie jest super, wentylacja miodzio, temperatura też, szybka nie paruje, ale owszem jest trochę głośno, ale jak jest wiatr bo przy bezwietrznej pogodzie to nawet przy 140 jest spoko. Poza tym chyba będę musiał coś wykombinować z przeciągiem (bo przy większych prędkościach wieje), jakiś model Nitro ma z przodu taką siateczkę pod spodem, muszę coś podobnego zrobić. Na początku miałem pewne obawy co do zapinania w tym kasku, ale nie jest tak źle... można to opanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Niestety okazało się jednak, że te rękawice nie są takie rewelacyjne bo:- od pasków z rzepami do regulacji obwodu w przegubie, mechaci się materiał rękawiczki co kiepsko wygląda.- w niektórych miejescach jest za płytko wszyty materiał i rękawiczka się rozłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palmer74 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 mam kask co prawda crossowy także szybka się nie rysuje :wink: ale mam go 2 sezony i jest w porządku, nie za ciężki dobrze wykonany ma ładną grafikę ogólnie polecam :bigrazz: no i cena super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 kolega ma kask n 311 za ok 300zl jest ok, jakos wykonania tez jest ok, jesli zastanawiasz sie nad wyzszymi moelami kasków n 700 w gore to odpada ponieawz stosunek jakosc /cena wypada blado w porównaniu z konkurencja i do tego skorupa z wlókna szklanego, lepiej juz airoha leoxa lub caberga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam. Mam tej firmy kaski które są ok, buty które się rozlatują - tandetai rękawice które już się rozleciały-totalna tandeta ;) mówiąc krutko jedynie kaski a pozatym nic już nie kupie z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja już dwa sezony przejeździłem w butach NITRO. Nic się z nimi nie dzieje, tzn. nie rozkleiły się itp. natomiast mogę z całą stanowczością stwierdzić, iż pomimo tego, że to model na sportowe sprzęty to tak naprawdę nie mają one ze sportem nic wspólnego ;) Są za miękkie (w zasadzie nie chronią nogi), ślizgacze odkręcaja się nawet przy krótkim kontakcie z asfaltem a w czasie deszczu skóra szybko przemięka :icon_arrow: Na przyszły sezon troszkę zainwestuję i sprawię sobie SIDI VERTIGO :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi