Gość Raghor Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 http://www.metalopolis.pl/metalmania/ METALMANIA 2005 !!!!12 Marca 2005 - Spodek, Katowice Otwarcie bram - 9:00 Mała Scena - Start o 9:30 Duża Scena - Start o 10:30 Duża Scena: Darzamat, Dies Irae, Anj, Amon Amarth, Pain, Dark Funeral, Katatonia, Metal Church, Arcturus, Turbo, Napalm Death, Apocalyptica, Cradle Of Filth Mała Scena: Pyorrhoea, Abused Majesty, Naumachia, Thunderbolt, Valinor, Mess Age, Hell Born, Supreme Lord, Quo Vadis, Hermh, Dead By Dawn, Hedfirst kto jest chetny i jedzie ? wpisujecie sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 ja moze jak finanse pozwola.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Z checia bym sie wybral, ale z Gdanska do Katowic mam spory kawalek i fundusze oszczedzam na zrobienie motorka, wiec niestety :-/ Milej zabawy :P :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 A ja choc mam czas i kasa tez by była to sie ne wybiore, bo nie lubie takiej muzy, buhaha :twisted: Wolę melodyjny rock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 moze Pyo mi wzajd zalatwi hehehehehehe (eh...pomarzyc chociaz mozna.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 jak był by to szczecin i wstep wolny to poszedł bym ale niechce mi sie ruszac tylka tak daleko i szcze musze kase wydac. jestem za leniwy na takie wyjazdy. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja będę jak zwykle... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jeśli wszystko ułoży się po mojej myśli to będę. PAIN rulez :P ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 A ja choc mam czas i kasa tez by była to sie ne wybiore, bo nie lubie takiej muzy, buhaha :twisted: Wolę melodyjny rock.a ja wole melodyjny black metal :) w tym roku obsada niezaciekawa.... tylko kredki godne... i tak z zasady napalm.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zaliczyłem mnóstwo koncertów jak byłem jescze młody, i te duże i te małe. A teraz wole przeznaczyć kase na dodatkową podróż, choćby pod jakieś zamczysko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja na 80 % tam bede....a moze pogoda pozwoli na to by troszke GSke przewietrzyc :evil: pzdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dezerter72 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 a ja tam nie pojade i już! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi