mateuszs Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Wstydzilibyscie sie koledzy to jest junak na twoim miejscu niesprzedawalbym go za zadne skarby a ze to sprzet po twoim dziadku to i papiery mozesz odzyskac Ale widze ze niemasz ani troche ochoty sory ze to powiem <Motocyklista z ciebie nie bedzie zostan przy skuterkach> Kurna ile ty masz lat. Pocietego junaka to i ja bym nie chcial. Gredo jak najbardziej cie popieramNigdy w życiu pociętego junaka...wg mnie powinni tego zabronić.....klasyk...coraz mniej tego...a ktoś to jeszcze tnie://......pocięty junak to nie junak.....to byle jaka rama i silnik z junaka....nic więcej Cytuje was w calości bo jesteście DUPY WOLOWE... dla chcącego nic trudnego .. ile sie wala pordzewialych ram na zlomie.... nie wierze że nie można jak sie ma chęci przelożyć tabliczek i przebić ramy.. to żafne przestępstwo a za mae pieniążki jst junak... zachowujecie sie jak dzieci nie mające pojęcia o moto... tylko lenie śmierdzące mówią że sie nie opaca z tym nic robić... widać panowie że w waszych żyach nie pynie ani kropla oleju ze skrzynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Wstydzilibyscie sie koledzy to jest junak na twoim miejscu niesprzedawalbym go za zadne skarby a ze to sprzet po twoim dziadku to i papiery mozesz odzyskac Ale widze ze niemasz ani troche ochoty sory ze to powiem <Motocyklista z ciebie nie bedzie zostan przy skuterkach> Kurna ile ty masz lat. Pocietego junaka to i ja bym nie chcial. Gredo jak najbardziej cie popieramNigdy w życiu pociętego junaka...wg mnie powinni tego zabronić.....klasyk...coraz mniej tego...a ktoś to jeszcze tnie://......pocięty junak to nie junak.....to byle jaka rama i silnik z junaka....nic więcej Cytuje was w calości bo jesteście DUPY WOLOWE... dla chcącego nic trudnego .. ile sie wala pordzewialych ram na zlomie.... nie wierze że nie można jak sie ma chęci przelożyć tabliczek i przebić ramy.. to żafne przestępstwo a za mae pieniążki jst junak... zachowujecie sie jak dzieci nie mające pojęcia o moto... tylko lenie śmierdzące mówią że sie nie opaca z tym nic robić... widać panowie że w waszych żyach nie pynie ani kropla oleju ze skrzynie... ty masz cos z głową człowieczku... taki madrala z ciebie to kup od goscia te czesci i rób Junaka. Czekam na efekty Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 taki mądry jesteś??? ciekawe......masz rok żeby ze złomu poskładać junaka....kto niema pojęcia o moto ten niema.....cz każdy debil potrafi zrobić....a twój podpis mówi sam za siebie...Jak można od pazdziernika do marca cz remontować???Jeśli naprawde kochałbyś klasyki...czyli junak wsk wfm shl itdTo nigdy w życiu nie kupiłbyś pociętej ramy np z junaka......Dla kolekcjonera pocięta rama niema żadnej wartości kolekcjonerskiej.....Klasyków jest coraz mniej a jeszcze jakieś debile tną ramy:/ NIEMOGE TEGO ZROZUMIEĆ I SAM JESTEŚ DUPA WOŁOWA O CZYM MÓWI TWÓJ PODPIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 I zrozum że dla człowieka który kolekcjonuje jakiegokolwiek typu motocykle jest najważniejsza ORYGINALNOŚĆ w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Gratuluje dobrego samopoczucia... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ile sie wala pordzewialych ram na zlomie Gdziei na którym złomie?? Kupię każdą ilość oryginalnych ram Junaka (w stanie nadającym się do renowacji i najchętniej w cenie złomu :D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 no ja też sie pisze na te ramy........:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zdjęć nie widziałem więc nie moge ocenić. Ja np. byłem pierwszy raz na etapie remontownia "złomu" Junaka z 1960r (nie chodzi mi tu o jakieś cięte ramy czy coś w tym stylu). Mój pierwszy Junak wyglądał tak: rama, przednie zawieszenie, błotnik przedni, kierownica, puszki, jakiś zmasakrowany tłumik, tylne koło i blacha pod siedzenie. To wszystko z części. Reszty brak włącznie z papierami. Wszystko pokryte rdzą. Mimo to podjeliśmu się z bratem jego doprowadzenia do stanu taki jaki powinien być. :) Około roku złożyliśmy go. Oczywiście kapitalka silnika + malowanie balch które wcześcniej skokpletowaliśmy oraz rejesrtracje. Motor do dzisiaj jest u nas (nie został sprzedany) i jak narzie do bdb spisuje się. Wiec remont (oryginalnego) "złomu" jest możliwa. Tak samo miałem z -W-F-M-ką z 1966r. Kompletna tylko cała dosłownie cała w rdzy. Ale rówież została odnowiona. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi