zielorz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 western union czy jakos tak :-] przeslesz kasse to nie powinny byc duze oplaty :] tylko jeszcze sie trzeba dogadac z mxbike zeby nie bylo ze kassse na konto wyslesz, kassa pojdzie a butow nie ma :] i nikt o niczym nie wie :) lipa ja pisalem do mxbike i nie dostalem odpowiedzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witajcie, Też ma ten problem, że potrzebuję butów, i jak każdy, chcę kupić tanie i dobre.A może ktoś z forumowiczów kupował coś na wyprzedażach w NIemczech i wie, kiedy są (choć juz pewnie były :) ), gdzie ewentualnie można się udać. I skrzyknąć ekipę w jedno auto, złożyć się na paliwko i heja na zakupy :P . Przy okazji "pointegrować się" :) :lol: - oczywiście za wyjątkiem kierowcy.Dominik, ty jesteś blisko naszych zachodnich sąsiadów, udzielisz może jakichś wskazówek? Czy też nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 A ja pozostaje przy swoim :) . Kupilem za 400zl Oxtary T.C.X. Pro (wysoki model) z ogloszenia na www.enduro.pl. Mysle ze oplaca sie kupic uzywki bo w koncu buty na enduro czy crossa juz po kilku glebach nie sa tak piekne a jak widac oszczednosc jest nawet 3 krotna (jak w moim przypadku 8) ) wiec po co przeplacac? :P Porozgladaj sie na gieldach, poszperaj w ogloszeniach itp. Gwarantuje ze znajdziesz cos taniego i dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi