adas7 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Niezly filmik...wheelie troche krotkie ale chyba sie po prostu za duzo naogladalem filmow z USA :D Pozdro! A co to ma za znaczenie jak gość potrafi utrzymać 500m na kole, to będzie potrafił jechać tak długo jak mu droga i paliwo pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 powiem szczerze że spodziewałem sie dużo lepszego poziomu po gixerze.... ale może to jakieś stare wideo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbobekx Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 poztym ze srednia predkosc z tego pierwszego lacza to 10 kb :o to film git , dobre bo polskie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 szzerze to zawiodlem sie troche.... ale wie ktos moze jak sie tak pali gume w jezdzie? :D tak jak pisał spidi z tym ze ty lepiej rob to na 2 bieu bo wtedy pojawi sie jakiś dym :D a co do kółek to też ich nie robie narazie potrafie tylko z 1 reką i lekkie łuki robić... ale do kółek to mi jeszcze daleko.. BTW ten film to film naszego forumowego Gixera?? z 2 to chyba nie da radyyyyy,......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 w XX na 3 da rade, srad 1000 ma niewiele mniej mocy i momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 adas ale pushek ma cbr 600 wiec...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Da rade spokojnie ja mam 20 koni mniej i daje rade na 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Co do filmu-to hmmm zaproponuje cos ciekawszego :D Nie wiem czy widzilesicie to ale musze zareklamowac moj region :D http://www.motocykle.tczew.pl/filmy/index.htmlszczegolnie dwa filmy u gory sa warte uwagi.Co do filmu Gixera-to gdzie znalezliscie takie ladne zakrety,te z poczatku filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Filmik dobry. Dlaczego narzekacie na prędkość ściągania u mnie zszedł w 2min średnia prędkość to 230kB/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Widze ze duzo osob tu tylko krytykuje i spodziewali sie czegos lepszego.A ja bym chcial zobaczyc wasze wyczy (krytykow) na maszynach co potraficie roibc.Moze ktos sie odwazy i zapoda jakims linkiem sadze ze niebedzie zadnych chetnych.Pod uwage trzeba wziac to ze Gixer jak jezdzi niemial zadnych dzwonow takze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Co do filmu Gixera-to gdzie znalezliscie takie ladne zakrety,te z poczatku filmu? Prawdopodobnie sa to winke w Wisle.Na trasie z Wisly do Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 zajc => Obejrzalem te wszystkie filmiki grupy Tczew.Niezle sa, milo sie oglada i bdb montaz :D Dobre bylo jak przyjechaly paly i nagle leci muza "Who lets the dog out!?" czy jakos tak :D hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Widze ze duzo osob tu tylko krytykuje i spodziewali sie czegos lepszego.A ja bym chcial zobaczyc wasze wyczy (krytykow) na maszynach co potraficie roibc.Moze ktos sie odwazy i zapoda jakims linkiem sadze ze niebedzie zadnych chetnych.Pod uwage trzeba wziac to ze Gixer jak jezdzi niemial zadnych dzwonow takze .... co komu pisane z tymi dzwonami..... ja wrzuce swoj film dopiero w wiosne :D nie chodzi mi o to ze gixer cienko jezdzi czy cos, ale ogolnie myslalem ze mnie zszokuje na maxa : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 pushek_CBR jezeli poogladales 20 filmikow kolesi za wielkiej wody to nieoczekuj od zwyklych ludzi w polsce ze beda robili podobne zeczy co ci napaloni maniacy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Filmik dobry. Dlaczego narzekacie na prędkość ściągania u mnie zszedł w 2min średnia prędkość to 230kB/s Super :twisted: :D :D :D :D :D :D :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi