SAke Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Procu no ale przeanalizuj całą moja wypowiedz i powiedz co ja takiego napisąłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 heh sake ja przeanalizowalem i wiesz co Ci powiem ogolnie tu jest fajnie tylko kilku starszych z wiekiem panow uwaza sie za leprzych bo oni juz rzekomo w zyciu duzo przezyli i nic z tym niezrobisz niemozesz miec wlasnego zdania, jesli powiesz cos nie po ich mysli zaraz zostajesz gnojony a tak na marginesie forum jest po to zeby zadawac pytania i uzyskiwac odpowiedzi a nie o podsumowywaniu czyjegos rozumu czy harakteru przepraszam greedo ze ja tez mam dopiero 17lat!!! ale to niemoja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Wreszcie ktos jest za mną <jupi> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 heh sake ja przeanalizowalem i wiesz co Ci powiem ogolnie tu jest fajnie tylko kilku starszych z wiekiem panow uwaza sie za leprzych bo oni juz rzekomo w zyciu duzo przezyli i nic z tym niezrobisz niemozesz miec wlasnego zdania, jesli powiesz cos nie po ich mysli zaraz zostajesz gnojony a tak na marginesie forum jest po to zeby zadawac pytania i uzyskiwac odpowiedzi a nie o podsumowywaniu czyjegos rozumu czy harakteru przepraszam greedo ze ja tez mam dopiero 17lat!!! ale to niemoja wina Nie masz za co przepraszac, tu jest wielu 16 17 a nawet 14 latków (np Siwy Qler paho czy Sputnick) piszących posty sensowniejsze od was. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 znam wielu dużo młodszych od siebie Motocyklistów przez duże "M" a sam nie uważam się za starszego pana :DGreedo masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Nie masz za co przepraszac, tu jest wielu 16 17 a nawet 14 latków (np Siwy Qler paho czy Sputnick) piszących posty sensowniejsze od was. A powiedz mi gdzie i kiedy ja miałem okazjie sie tu wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Cofnij jedną strone wstecz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 heh sake ja przeanalizowalem i wiesz co Ci powiem ogolnie tu jest fajnie tylko kilku starszych z wiekiem panow uwaza sie za leprzych bo oni juz rzekomo w zyciu duzo przezyli i nic z tym niezrobisz niemozesz miec wlasnego zdania, jesli powiesz cos nie po ich mysli zaraz zostajesz gnojony a tak na marginesie forum jest po to zeby zadawac pytania i uzyskiwac odpowiedzi a nie o podsumowywaniu czyjegos rozumu czy harakteru przepraszam greedo ze ja tez mam dopiero 17lat!!! ale to niemoja wina 8O następny erudyta :? :D rybson popatrz sobie na posty np. Qlera czy Greedo, ich wiedzę i sposób pisania. Są mniej więcej w waszym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Podobny wiek i podobne "byki " sadzi :!: :!: :!: leprzy.............pisze się przez SZ :arrow: LEPSZYharakter.........pisze się przez CH :arrow: CHARAKTERto tak na marginesie, jako starszy pan mam prawo chyba :?: się odezwać Pozdrawiam starszych i młodszych motocyklistów. ;)Oczywiście tyczy to się Rybsona 13 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 no to mamy nastoletniego zadymiarza, hehezgadzam sie z greedo, tylko jedna rzecz - co do tego wieku, ja tez mlody jestem (17 l ), a nie chce z wiertarką jakiegoś dziadka molestować, pewne rzeczy poprostu sa niezalezne od wieku.... do sake - jesli chcesz sobie zrobić 'choppera' kup sobie jakiś silnik, kup troche rurek metalowych i poskladaj, jesli chcesz być orginalny, ale jedną rzecz musze przyznać, czytając poprzednie posty nieźle się uśmiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi