KiceR Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 no ja na ten sezon jestem juz prawie gotowy; jeszcze oponki, nowa kurtalka i w droge ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Wygląda na to że ja tylko naraxie się wyrobiłem i mam sprawny motor czekający na dobrą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 17 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 No ! ;) Dzis bylem z Idaho u larssona. Wszystkie czesci sa, oponki tez juz czekaja ;)Teraz tylko wziac moto i jechac do niego...Zamierzalem to zrobic w niedziele, ale w niedziele ma przymrozic, wiec kto wie, moze za tydzien :-/ Poza tym mam juz komplet ciuchow (kurtka, rekawiczki, spodnie, kominiarka) oprocz butow, ktore zamowilem z Louis'a u Klasy. Mialy byc na przedwczoraj, ale wyszlo na jakies opoznienie i maja byc dzis. Wqrze sie jak ich nie bedzie :x ;) Tak czy siak => Juz niedlugo!..... :P :twisted: [edit]No i butkow dzis nie dostalem ;)Klasa tlumaczy sie tym ,ze niemcy przelozyli mu termin(transport) i jutro czyli w piatek bedzie na pewno.Jutro sie przekonam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNan Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 A ja tak z innej beczki - ma ktoś nr tel. na gokarty (multikino)? No już nieaktualne - znalazłemJeśli kogoś to interesuje to: http://www.indoorkarting.pl/rezerwacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 No i butkow dzis nie dostalem Klasa tlumaczy sie tym ,ze niemcy przelozyli mu termin(transport) i jutro czyli w piatek bedzie na pewno. Jutro sie przekonam bylem dzis w klasie, ale zadnych gumofilcow nie widzialem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 MłodyVFR => Tez bylem :PButki byly, kase zaplacilem, kalendarz za...porzyczylem i pojechalem w chate ;) Musze im przyznac - kalendarzyk zrobili niezly! Czarne tlo, motocykle i eghm taka fajna kobitka w ubraniu "Ewy" ;) Buty kosztowaly 100 euro, pomnozylismy i wyszlo 416 zl. Czyli wszystko jak mialo byc, a obuwie mi sie podoba ;) Jest duzo lepsze niz na fotach. Rzuccie okiem na pogode! To przeciez juz cieplo idzie! arghhhhhh :twisted: :twisted: :twisted:http://www.weather.com/outlook/travel/busi...onthly/PLXX0005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1044 Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Witam wszystkich z 3-miasta :P ,ja generalnie od dłuższego czasu o niczym innym nie myśle jak o tym by pośmigć. Niestety musze jeszcze w tym tygodniu zmienic oponki i przygotować maszyne do sezonu. Jak będą jakieś spotkanka i przejażdzki to chętnie się dołączę.Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 No to w środę się widzimy na molo w Brzeźnie/Zaspie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 No to w środę się widzimy na molo w Brzeźnie/Zaspie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1044 Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Witam,niestety w środe mnie nie bedzie bo nie udało mi się moto doprowadzić do stanu jezdnego wiec następnym razem albo gdzieś w weekend.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 a o której? 18??? chyba się pojawie po raz pierwszy na moto a nie na rowerze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Generalnie ja tez moge wpasc z Yago jutro. Tylko patrze na mape z trojmiasta.pl i nie wiem gdzie to dokladnie jest.Widze Zaspe i Brzezno, a gdzie to molo? :P Moze ktos mi to troche wytlumaczy? Jestem teraz na Zabiance i powiedzmy ,ze pojade Czarnym Dworem, no ew. moge tez leciec Grunwaldzka.:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Dojazd jest wyjątkowo prosty - wjeżdżasz w al. Jana Pawła od strony wrzeszcza i jedziesz do samego końca - tam jest parking, na którym się zawsze spotykamy. Do mola w Brzeźnie jest stamtąd właściwie jeszcze kawałek i na moto nie da się dojechać (chyba, że ścieżką rowerową :lol: )pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Ok, dziekowa, postaram sie byc :PWidze tam obok jakis apartament ;) I Marvel niedaleko jest ;) Klasa zreszta tez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No ja teoretycznie mam motor gotowy (wypolerowny tłumik wożę w bagażniku) ale motor stoi u Młodego a ja ni ema jak go odegrać. Więc najpredzej za tydzień bede jak bedzie pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi