MasterDD Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 sroda, godz 18, przy moloMolo w Sopocie? :D Czy sa jeszcze jakies inne mola? :D heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 no w orlowie... na brzeznie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Gdynia Orlowo, Brzezno... Ok, zrozumialem, dziekuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Chodzi o molo w Brzeźnie... i właściwie nie tak zupelnie przy molo... parking na końcu ul. Jana Pawła na Zaspie, w środę o 18 nie sposób przeoczyć :P Btw. co do mola - po sopockim już jeździłem, w Orłowie też... trzeba będzie w końcu zaliczyć i to w Brzeźnie, heheheh Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 co do zaliczania :P to chyba teraz jest opowiednia pora :P teraz nie pilnuja tak mocno no i nie rozjedziesz mnikogo bo mniej ludzi sie paleta..a inny argument jest taki ze teraz sesja i wszyscy cos zaliczaja ;)jeszcze inny argument... fajnie jest zaliczyc cos nowego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Noo, nie ma to jak zaliczanie :twisted:Teraz niestety śniegiem nas przysypało, może na wiosnę jakiś zbiorowy szturm przeprowadzimy :twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 le zbiorowo to ja moge tylkomolo zaliczyc !! na zadne inne zbiorowe zaliczanie sie nie zgodze !!! ;) chyba ze bede jedynym facetem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Heyah, może w ramach oczekiwania na sezon i integracji przedsezonowej zrobimy jakieś wyścigi gokartowe? Miejsce: Gdańsk, parking podziemny Multikina. Są jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyżak Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 widac ze wszyscy siedza przed kompami jak na szpilkach i nie moga sie doczekac wiosny :twisted: ja tez odpalam suzi tylko w garazu, ale regularnie.. ;) jak tylko bedzie marzec i troche nadziei na znosna pogode to sie nie bede cackal tylko SMIGAL :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mogę się na gokarcie przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mogę się na gokarcie przejechać chyba temat gokartów wrzucę do PIWA bo teraz tam więcej luda zagląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Mam nadzieje ,ze nikt sie nie obrazi ,ze podniose ten temat ;)Zauwazylem ,ze do forum przyszlo wiele osob z 3miasta czy okolic (w tym takze kobiet ;)). Patrze przez okno i widze slonce... Snieg topnieje a mi sie cholernie humor poprawia! ;) ;) :o Jak tam Wasze sprzety? Wszyscy juz przygotowaniu na rozpoczecie sezonu?Jesli o mnie chodzi ,to mysle ,zeby za jakis tydzien, moze dwa wybrac sie do Idaho na full servis. Oponki juz u niego leza, a po czesci jedziemy w ten czwartek. Kurde, ale humor mi sie poprawia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 A u mnie wielka lipa...Sezon coraz bliżej a ja zostałem bezrobotny...W sprzęcie skrzynia do zrobienia, płyny do wymiany itd a ja bez kasy...Chyba szybko nie wyjade :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 MsterDD Ty sie prosisz o strzal z tlumika prosto w twarz:P moto w rozsypce, Kicer naocznym swiadkiem ;) koncze polerke ramy, w przyszlym tygodniu lancuch i zebatki montuje no i za zawory sie biore. o oponach nie wspomne, tym bardziej o spawaniu plastikow. takiego opoznienia jeszcze w zadnym sezonie nie mialem :cry: Andon, uszy do gory, te kawy sa fatalne. moj qmpel, co Ci pisalem, szuka lag do swojej gpz, reanimuje gazniki, lozyska, itd, robotny jest, ale zadluzony no i pare dni temu skasowal samochod :? wprawdzie nie z jego winy, ale wiemy jak to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 wyglada na to ze wszyscy szykuja sprzety ;) jeszcze troche...jeszcze troche... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi