Greedo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Chcialem sie Was poradzic w sprawie sprzedaży Komara. Żal mi sie z nim rozstawać a z 2 strony przydala by sie kasa. Komar jest na unijnym dowodzie, w pełni legalny.... no ale wiadomo, taki zabytek nie trafia sie wszedzie i mialem dużą okazje zeby go kupic. Razem wyszlo mi za niego cos koło 450 zł. Za ile moglbym go ew sprzedac? Kupca mam, Komar jest w stanie jeżdzącym, prawie pełen orginał. Doradźcie cos bo sam nie moge sie zdecydowac. Pisac kupujacemu ze nie sprzedaje? Typ 2350 Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 jeśli pedałowiec to weś jakieś 800 złotych...kumpel za tyle sprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Chcialem sie Was poradzic w sprawie sprzedaży Komara. Żal mi sie z nim rozstawać a z 2 strony przydala by sie kasa. Komar jest na unijnym dowodzie, w pełni legalny.... no ale wiadomo, taki zabytek nie trafia sie wszedzie i mialem dużą okazje zeby go kupic. Jeżeli masz go gdzie trzymać, to może nie sprzedawaj, tylko zostaw sobie na pamiątkę. Mógłby stanowić ozdobę np. garażu, jeżeli ten jest tylko w stanie pomieścić pozostałe sprzęty. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam Ja bym ci radził zostawić i poczekać jakiś czas ze sprzedażą. Jeżeli to stary i dobry egzemplarz to ceny pójdą w górę i zarobisz na tym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi