karrol Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Możeci polecic w okolicach warszawy jakies miejsca (nie szroty :lol: ), gdzie bym dostał bez zdzierania kasy zwykłe szosowe opony. Bez jakichś tam ekstrawagancji do starego, wolnego motocykla, ale zeby i trochę pojeżdziły i dobre były :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Cześć! Napisz jakiego starego moto?To weteran?PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 29 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 No oczywiście JUNAK - M 10 :evil: :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 29 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2003 Cześć!Jak chcesz rzeczywiście bardzo dobre opony to polecam AVON MarkII Speedmaster, mam takie w Enfieldzie- są dość miękkiw ale bardzo dobrze trzymają i są prawdziwie klasyczne. W Polsce można je było kupić u dealera w Pruszkowie. Ale polecam Niemcy. Nie wiem ile kosztują, ale tak mi się wydale , że są stosunkowo tanie. :? Oczywiście dotyczy to nowych opon.Co prawda będzie to pewno kilka stówek :cry: PozdrawiamDyzio P.S. jak zamierzasz pojeździć dłużej to chyba warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 30 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jasne, że warto, muszę tylko sprawdzić ile to bęsdzie tych kilka :? ,bo potrzebuję trzech sztuk i mam nadzieję - że zakupię.......jeszcze raz dzięki :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 30 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 :) Tanie i względnie dobre oponki oferuje frima Mitas, jest to Czeski lub Słowacki producent. Oponkę z klasycznym wzorem 3,50 lub 4,00 możesz kupić za jakieś ~100 zł.Polski przedstawiciel ma swoją stronkę www. z ofertą, niestety niemam pod ręką adresu, handlują też wysyłkowo. Kupiłem takie Mitasy mojemu kumplowi do M-72, bo kiedyś był w Lublinie koleś, który tym handował, i powiem że całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 30 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jasne, że warto, muszę tylko sprawdzić ile to bęsdzie tych kilka :? ,bo potrzebuję trzech sztuk i mam nadzieję - że zakupię.......jeszcze raz dzięki :evil: :) Trzech, to znaczy do wózka? Z tego co wiem to AVON robi też takie antyczne do wózków bocznych. Zajrzyj na stronę www.avonmotorcycle.com. a szczególnie www.avonmotorcycle.com./mcycle_product/Images2002/SPEEDMASTER_MKII_SIDECAR.pdfPozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 DZięki, naprawdę sporo mi pomogliście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi