jaco14 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Cześć wszystkim!Jestem tu nowy. Mam na imię Jacek i jestem z Lublina. Mam pytania odnośnie Charta:1)czy ma ktoś schemat gaźnika 14MC?Jeśli ktoś by miał, to bym prosił o link albo żeby mi wysłał na maila.([email protected]) 2)Niedawno kupiłem Charta i facet powiedział,że nie ma 3 biegu. :) Jeszcze nie rozbierałem silnika. Możecie wyraźić swoje opinie co to może być :?: Z góry thx,Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 1 pytanie....niestety niemam schematu..a 2 pytanie...to jeśli przy wrzucaniu 3 biegu cś chrobocze w silniku to roaczej coś masz zmielone.......ale są też inne możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco14 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Właśnie 3 w ogólnie nie ma. :) Tak, jakby na 2 sie konczyło i luz ciężko wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 bez rozebrania silnika sie nie obejdzie.....rozierz silnik i powiedz co znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaco14 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Myślę, że w ferie zacznę.:) Jak z czymś będę miał problem to napisze. Thx, pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Skrzynia w Charcie jest tak banalna, że w niej niema się co zepsuć. Jedyne co mi przychodzi na myśl to brak zębatki 3 biegu, lub zacinający się lub niewyregulowany wodzik, ale wtedy i tak trójka musiała by odświętnie wpadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 no banalna ale kolega ma silnik od charta i od kiedy tylko pamietam ciągle są problemy z 3 biegiem z reguły nie działa coś bylo rozwalone nie wiem zmieniacz czy coś ale nie powiem dokładnie bo nie pamiętam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi