Kuskus Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 No to mój , a własciwie kumpla problem : Wiec zadanie brzmi; mam sobie 20 litrow oleju napedowego w karnistrze, przez przypadek dostalo mi sie tam okolo 1-2 litry wody. Jak moge oddzielic wode od ropy zeby bedzpiecznie wlac ja do baku... napiszcie co proponujecie.. Hmmmm , nie wiem jak wy ale mi sie wydaje ze po zawodach . co o tym sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tradasace Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 hmmm a może dolać denaturatu , wiem ,że w benzynie woda by się rozcieńczyła i silnik przepali , ale czy tę ilość wody da radę i czy w ogóle ??? A moe wystaw kanister na mróź , a później przelej przez sito , powinny zostać kryształki lodu , jeśli Ci tak bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam To proste zlać rope woda zostanie na dnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Możesz jeszcze ja podgrzać do 100C nie buj się o wybuch bo jesli znasz silniki diesla to wiesz że ON wybucha dopiero przy 600C :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam To proste zlać rope woda zostanie na dnie :mrgreen: To najprostrze rozwiązanie, dla ułatwienia można wcześniej przelać całość do jakiegoś przezroczystego baniaka - bedzie wyrażnie widać gdzie zaczyna się woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam To proste zlać rope woda zostanie na dnie :mrgreen: To najprostrze, rozwiązanie. Dla ułatwienia przelej wszystko do jakiegoś przejrzystego baniaka - bedzie widać gdzie zaczyna się woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jak bedziesz zlewa przezroczystym wezykiem to tez bedzie widac kiedy zacznie płynąć woda, wiec nie trzeba caości przelewac do przezroczystego naczynia (zreszta skad takie wilkie przezroczyste wziac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 29 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dzieki wielkie za inf. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi