m16 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 WitamJak w temacie.Chodzi o jakiegos szczekowca raczej z "sredniej" polki.Caberg just one easy lub cos w tym stylu.Warto kupic w stanach jesli przywiezienie mialbym gratis ?Jak to prezentuje sie cenowo ?Bo przy obecnym kusie dolara (ponizej 3 zl) moglo by sie to chyba oplacac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Grudnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Caberga ze Stanów? Przecież to włoski kask jest, więc u nas raczej taniej niż za oceanem. Jak będziesz b. chciał ten kask zadzwoń do mnie, załatwię Ci u importera dobry rabat. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Caberga ze Stanów?Nie koniecznie Caberga - chodzilo mi o jakiegos szczekowca tej klasy.Jak będziesz b. chciał ten kask zadzwoń do mnie, załatwię Ci u importera dobry rabat.Z gory dzieki :P - jak dorwe lepszego kasku w tej cenie do feri zimowych to sie zglaszam do Ciebie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Caberg Justissimo 300$ (srebrny)Caberg J1 XLIX 190$tu masz zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 ja poszukuje jakiegos szczekowca niedrogiego i dobrego tylko rozmiar sloniowy, bo wszystkie ktore mierzylem na motobazarze to byly za male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 27 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 Polecam ebay.com.tam mozna naprawde tanio kupic kask, kurtke i inne gadzety do moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 tylko rozmiar sloniowy, bo wszystkie ktore mierzylem na motobazarze to byly za maleNo ja niestety tez musze miec XXL Caberg J1 XLIX 190$Co przy obecnym kursie daje 551 zl - czyli praktycznei to samo co u nas :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi