kobuz1 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 BUehe, ale poraszka wtedy była na tej WSK... Jak koles jezdził bez pasażera to ona jezdzila:D A jak Fryc i Ja wsiedlismy do nawet nie ruszyła na tym piachu:P No ale cuż.. hehe. Macie może wiecej fotek? Powrzucajcie:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 jedzie ktos z was jutro(to jest 02.07.06) na salve do blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Siemano, nie byłem dzisiaj na Salve bo po pierwsze kryzys paliwowy:D A po drugie w Kaliszu był zorganizowany I przeglad pojazdów zabytkowych i militarnych "Kaliska Blaszanka", impreza była zajebista!!Organizował ja Jeep klub "4x4" (off road). Przyjechało sporo cieżkiej maszyneri wojskowej z dawnych lat, jak równiez pare motocykli cywilnych i samochodów osobowych z czasów PRL-u. Zebralismy sie na Asnyka 71 (parking miedzy blokami), nastepnie przejechalismy predkoscia 20km/h przez miasto i przez szałe.. Moim zdaniem za wolno, aku mi padł;P;P Potem pojechalismy w plener, gdzie ludziska na sprzetach terenowych i militarnych orali błoto:D A spokojni ludzie chodzili i ogladali:) jak bym kobuzem wjechał to chyba bym już nie wyjechał..:icon_biggrin: Noo, a wracajac do postoju na parkingu to były eliminacje do konkursów w różnych kategoriach, miedzy innymi w kategori najładniejszego Polskiego motocykla:D:D I tu ku mojemu zaskoczeniu zostałem eliminowany do konkursu:D A że byłem tylko ja na Polskim motocyklu, tak wiec wygrałem ten konkurs:D Puchar wreczył prezydencik "Pecherz:D" i z bananem na mordzie kontunuowałem imprezke:D Troche żałuje że oprócz mnie nie było innego Polskiego motocykla, ponieważ nie miałem rywala w konkursie.. jak by był rywal i wtedy bym wygrał to bym miał pełna satysfakcje:DOgólnie imprezka była pierwsza klasa! Mam nadzieje że wiecej bedzie takich imprez dla weteranów! A może jak dobrze pójdzie to w przyszłosci jakis "Weteran Klub - Kalisz":cool:) Podziekowania za zorganizowanie imprezy dla Jeep Klubu "4x4" oraz dla władz miasta za zgode na te impreze:)POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Siemano, nie byłem dzisiaj na Salve bo po pierwsze kryzys paliwowy:D A po drugie w Kaliszu był zorganizowany I przeglad pojazdów zabytkowych i militarnych "Kaliska Blaszanka", impreza była zajebista!!Organizował ja Jeep klub "4x4" (off road). Przyjechało sporo cieżkiej maszyneri wojskowej z dawnych lat, jak równiez pare motocykli cywilnych i samochodów osobowych z czasów PRL-u. Zebralismy sie na Asnyka 71 (parking miedzy blokami), nastepnie przejechalismy predkoscia 20km/h przez miasto i przez szałe.. Moim zdaniem za wolno, aku mi padł;P;P Potem pojechalismy w plener, gdzie ludziska na sprzetach terenowych i militarnych orali błoto:D A spokojni ludzie chodzili i ogladali:) jak bym kobuzem wjechał to chyba bym już nie wyjechał..:icon_mrgreen: Noo, a wracajac do postoju na parkingu to były eliminacje do konkursów w różnych kategoriach, miedzy innymi w kategori najładniejszego Polskiego motocykla:D:D I tu ku mojemu zaskoczeniu zostałem eliminowany do konkursu:D A że byłem tylko ja na Polskim motocyklu, tak wiec wygrałem ten konkurs:D Puchar wreczył prezydencik "Pecherz:D" i z bananem na mordzie kontunuowałem imprezke:D Troche żałuje że oprócz mnie nie było innego Polskiego motocykla, ponieważ nie miałem rywala w konkursie.. jak by był rywal i wtedy bym wygrał to bym miał pełna satysfakcje:DOgólnie imprezka była pierwsza klasa! Mam nadzieje że wiecej bedzie takich imprez dla weteranów! A może jak dobrze pójdzie to w przyszłosci jakis "Weteran Klub - Kalisz":icon_mrgreen:) Podziekowania za zorganizowanie imprezy dla Jeep Klubu "4x4" oraz dla władz miasta za zgode na te impreze:)POZDRO! No to gratuluję! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 wybieracie sie w niedalekiej przyszlosci na jakis zlocik a moze polecicie gdzie warto zajechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 A może zorganizujemy sobie kiedyś jakieś spotkanie i trase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 no przydalo by sie cos zorganizowac najlepiej dwudniowa imprezke , zeby sie mozna bylo browarka napic :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 No to co, walimy gdzies w plener np do Slesina;) Bierzemy namioty, wsiadamy na maszynerie i lecimy pod namiotyl;) znalazło by siem pare osób z Kalisza które były by chetne na taki wypadzik;)) Extra by było!Tylko może za jakis czas, bo chwilowo kryzys paliwowo-kasowy;(Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 No to co, walimy gdzies w plener np do Slesina;) Bierzemy namioty, wsiadamy na maszynerie i lecimy pod namiotyl;) znalazło by siem pare osób z Kalisza które były by chetne na taki wypadzik;)) Extra by było!Tylko może za jakis czas, bo chwilowo kryzys paliwowo-kasowy;( DAMY RADE !!!!!Fryc i Kobuz pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 NIEDZIELA GODZINA 15.00 Z POD TEATRU JEDZIEMY DO LICHENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Tak jak Mariusz napisał, wyjazd w niedziele spod teatru w Kaliszu, przejażdżka do Lichenia , pozwiedzanie , poparadowanie po Licheniu i powrót;) MOże sioe przejade.. jak nie bede miał kryzysu paliwowo - kasowego;PFryc i Dario! Zjawicie sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ja sie raczej ppjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 No niestety nie bardzo dam radę. :biggrin: Sprzet jeszcze nie do końca sprawdzony po naprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Czesc jest taki fajny pomysł żeby kalisz zaistniał w internecie ,konkretnie bedzie robiona stronka o motocyklistach oraz wstępnie rozmawiałem na temat pubu z klimatami motocyklowymi ,miejsca jest na około 60 ludzisków ,lokal jest na rogu młynarskiej przy taxi bagażowym ,tylko trzeba by sie troszke lepiej zegrac ,myśle że narazie zrobimy na zasadzie takiego Towarzystwa Miłośników Motocykli KALISZ i cowy nato?? BYŁO SYMPATYCZNIE PODZIEKOWANIA WSZYSTKIM ZA WSPÓLNA JAZDE Edytowane 15 Lipca 2006 przez mariuszkalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 HEJKA WYPISUJE SIĘ Z GRONA MOTOCYKLISTÓW NA PEWIEN CZAS SPRZEDAJE MASZYNE SZUKAM KUPCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi