Dario.G Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://salve.serwus.pl/ za 2 tygodnie jest SALVE W GRUSZCZYCACH KOŁO BŁASZEKTeż może pojadę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Szkoda że dopiero w sobote pojedziesz Dario.. niestety nie da rady żebysmy jechalki razem z Kalisza bo ja jade w piatek:) Szkoda mi kasy żeby jechac tylko na dwa dni.. A co do tego spota za 2 tygodnie to akurat możemy sie przejechac na te SALVE koło Błaszek:) Co wy na to?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 do tego spota za 2 tygodnie to akurat możemy sie przejechac na te SALVE koło Błaszek:) Co wy na to?Jestem za! Ile kasy szykować na wrześnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 wlasnie wrucilem z V2 bylo fajnie :icon_razz: do wrzesni sie terz wybieram , ale trzeba by bylo zorganizowac tam jakies wspulne piwko tylko jak sie tam odnajdziemy ??? w wenecji na V2 spotkalismy sie o wyznaczonej godzinie pod brama ale i tak mi po chwili wszyscy zgineli i sie piwa z formowiczami nie napilem , wiec jakie propozycje zeby sie rozpoznac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dario - jak ja liczyłem to wyszło mi 40-50zl na paliwo, i 30zl wejscie. Plus oczywiscie jakis chlebek i pare konserw no i %%%%%:icon_razz:Czyli razem koło 100zl.. na skromna zabawe styknie:)Fryc, ja proponuje żeby forumowicze spotkali sie pod brama zlotowa równo o 18stej, coo? może byc? A zreszta tychg co znam z Michałkowa to znajde:) Zlotowisko niby duże, ale znależc sie idzie> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja planuje wyjechac ok 16 w piatek z ostrowa wiec powinlem byc o 17 na miejscu wiec pod brama o 18 mi pasuje ale moze dla tych co dojada puzniej lub w sobote to w sobote o 18 tez sie skikniemy pod brama wjazdowa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Siema, słuchaj Fryc, spotkajmy sie pod brama około 19stej najlepiej, bo ja jednak wyjeżdżam z Kalisza o 17stej czyli we Wrzesni bede jakos o 18stej. A wogule to nie lepiej żebysmy razem jechali? pojedz przez Kaliszu i wbij na złoty róg o 17stej, topojedziesz razem z nami z Kalisza:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 a czy napewno bedziecie o 17 na zlotym rogu i gdzie ten zloty rog sie znajduje ( czy to ten przy gurnoslaskiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Siema, tak bedziemy:) chodzi o ten róg jak sie jedzie górnoslaska w dół i przejedziesz przez dwa skrzyzowania.. i tam bedzie mial po lewej stronie bank a po prawej ogródki piwne itp.. i tam wlasnie na rogu bedziemy:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam, ja wpadnę dopiero w sobotę ale po drugiej godzinie dopiero i zostanę do nocki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 UU.. Dario.. słabo masz.. Pewnbo robota CI nie pozwala na wiecej?JAk by co to odszukaj mnie na zlocie jak wbijesz:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 WItam witam, No ludziska:) Myślałem że z tego tematu na forum wiecej nas bedzie, Mac89-myslałem że wpadniesz, szkoda że Cie nie było.. żałuj:)Ciesze sie że DarioG i Fryc wpadli:) Pobalowalismy troche razem, a z Frycem to w sumie sie skonczylismy:D Dario-Jak Ci wypadła podróż do chaty? Dobrze sie jechało rano??Pozdrowienia dla Was:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 no tys sie w piatek umeczyl do nieprzytomnosci :P ze tak powiem :D :D ;) http://img274.imageshack.us/img274/2589/200606233011ua.jpg http://img181.imageshack.us/img181/5262/200606243409zv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dario-Jak Ci wypadła podróż do chaty? Dobrze sie jechało rano?? Bardzo fajnie- poranek najlepszą cześcią dnia! A co ze Salve? http://img181.imageshack.us/img181/5262/200606243409zv.jpgŁadne zdjęcie wam zrobiłem? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Też myślałem, że wpadnę, ale niestety parę rzeczy złożyło się tak, że nie dałem rady... No i żałuję, bo na pewno zabawa była przednia :icon_mrgreen: Zdrowie moje chociaż wypiliście? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi