sandrasf Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 no tak tylko że my z koleżanka to skuterki mamy :P :bigrazz: więc prędkość mamy ograniczoną :icon_razz: no przynajmniej ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=47779&hl=To ilu od was wpadnie? :biggrin: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 więc prędkość mamy ograniczoną no przynajmniej ja Pełna edycja Szybka edycja Mi to nie przeszkadza. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Siema, mniejsza o predkosc.. Najwolniesze moto zawsze jedzie z przodu a reszta sie dostosowywuje:) Narazie odpuscimy se Michalków, a zamiast tego skoczymy do Turku na festiwal motocyklowy: http://img517.imageshack.us/img517/4781/plakat4tg.jpgmysle ze bedzie z tego fajna imprezka! Spotkajmy sie przy teatrze w sobote 3czerwca o godzinie 11 i stamtad wyjedziemy razem do Turku pod ratusz>Dajcie rade!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Siema, mniejsza o predkosc.. Najwolniesze moto zawsze jedzie z przodu a reszta sie dostosowywuje:) Narazie odpuscimy se Michalków, a zamiast tego skoczymy do Turku na festiwal motocyklowy: http://img517.imageshack.us/img517/4781/plakat4tg.jpgmysle ze bedzie z tego fajna imprezka! Spotkajmy sie przy teatrze w sobote 3czerwca o godzinie 11 i stamtad wyjedziemy razem do Turku pod ratusz>Dajcie rade!Pozdro Jeżeli mogę coś zasugerować to przyjedzcie szybciej ,ponieważ o 12 jest msza w Tuliszkowie,a to jest jeszcze 17 km od Turku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ale ta msza to jest przed Turkiem czy za ? Jadac z Kalisza?Bo ja sie zastanawiam czy jechac na te msze..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Kurna ja się pisałam na tego 3 ale dzisiaj miałyśmy mały poslizg na leśnej drodze :D i nie wiem czy będzie nam dane jechać (dane tzn danas zgoda od rodziców :D ) Ale jak cos to ja się piszę :) - chyba sama nie wiem na co :( Pozdrawiam ps: ale dziś zmokłam blee :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Przyjedż ale w niedzielę. Czas się umówić konkretnie. Kobóz dalej! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ale ta msza to jest przed Turkiem czy za ? Jadac z Kalisza?Bo ja sie zastanawiam czy jechac na te msze..PozdroTuliszków jest na trasie z Turku do Konina. Także macie 2 trasy do wyboru. Albo przez Turek i dalej na Konin. Albo prosto z Kalisza na Konin i potem w prawo w Rychwale. Proste :biggrin: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 jedzie ktos na v2 do znina 16-18 VI bo ja sie wybieram jak by co to za mna pojedzie szwagier samochodem wiec bagarzy nie trzeba taszczyc na motorze a jak ktos sie chce zabrac to wolne miejsca w samochodzie terz sa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Widzę, że temat odżywa ;) Ja na V2 nie dam rady... :lalag: Może jakiś spocik w Michałkowie w najbliższym czasie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No możnaby , można...Z trasą jakąś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Oho, cos sie dzieje:) Ja wam proponuje odpuscici sobie teraz spota a zgadac sie i jechac razem na "Wrzesnie" 23-25 czerwca:D Czyli juz za tydzien! Spotykamy sie w Kaliszu pod teatrem i jedziemy, wprawdzie godziny jeszcze nie znam, ale to sie ustali jakos w przyszlym tygodniu.. Zreszta jak sie powie że np o godzinie 13 to i tak ludzie przyjada o 15.. (norma w Kaliszu:)Pozdro!ps.ZGLASZAC SIE KTO JEDZIE NA ZLOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 A w piątek, czy sobotę? Bo ja moge dopiero w sobotę po 13-stej. :banghead: No i oczywiście jadę :icon_mrgreen: A spota zorganizujemy za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 http://salve.serwus.pl/ za 2 tygodnie jest SALVE W GRUSZCZYCACH KOŁO BŁASZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi