Pawel Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Dla wprowadzenia większej czytelności w tym dziale prosze o : 1. Podawanie problemu i rodzaju motocykla już w nazwie tematu.np. "Yamaha xj600 wymiana uszczelniaczy" A nie "pomocy", "help", "mam problem" czy inne tego typu ogólniki nie pozwalające wstępnie odpowiedzieć na pytanie, czy mam/macie w ogóle wchodzić w ten temat. 2. W samym termacie podać jak najwięcej informacji o motocyklu: marka model typ początkowy numer ramy bardzo często numer silnika rok produkcji Podam przykład: Nie piszcie - mam CB jaki mam kupić łańcuch?tylko: Mam Hondę CB650 82 rok typ RC05 i jaki ... Miłego pisania :-) i dzięki za sugestie w tej sprawie. Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 PRZYPOMINAM jak w temacie i informacji powyżej. ponieważ jest wiosna, znów mamy wysyp nowych forumowiczów, którzy z różnych przyczyn nie dbają w elementarny sposób o jasność swojego przekazu, niniejszym przestrzegam iż pytania nie zawierające podstawowych, niezbędnych do udzielenia odpowiedzi danych - mogą zostać usunięte do oczyszczalni, w ramach nauki netykiety dla autorajsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi